088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

DE EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN WALL OF FRAME

Wall of Frame; zo noemen wij onze op maat gemaakte demonteerbare staalconstructie, oftewel het 'frame'. Een innovatieve oplossing die zorgt voor de ultieme sfeer- en merkbeleving. Toepasbaar als beursstand, room divider of gewoon als decoratie van uw bedrijfspand. De panelen zijn behalve voor fotokunst ook uitermate geschikt voor communicatie- en merkuitingen.

Het frame wordt met een klemsysteem aan de panelen bevestigd. Bijzonder is dat ook met diepte kan worden gewerkt. Legplanken of een garderobe achter uw panelen? Het kan allemaal met onze staalconstructie.

De voordelen 
· Flexibel in gebruik door modulaire opbouw
· Gemakkelijk te monteren met een kliksysteem
· Erg stabiel door stalen frame en hoogwaardige panelen
· Eenvoudig aan te passen wanneer u van paneel wilt wisselen

 

 

TOEPASSING

Beursstands
Wall of Frame is zeer geschikt voor beursstands. De fotowanden zijn eenvoudig op te zetten en weer te demonteren. Bovendien kunt u heel gemakkelijk van opstellingen wisselen. Zo heeft u elke keer weer een stand op maat, passend bij de ruimte. De Wall of Frame-onderdelen worden verpakt in op maat gemaakte kisten. Zo kunt u de panelen zonder beschadigen veilig van de ene naar de andere plaats vervoeren.

Room Divider
Ook voor het opdelen van ruimtes biedt Wall of Frame uitkomst. Het grote voordeel: u hoeft geen structurele veranderingen aan te brengen aan het plafond of de grond. De wand staat 'los' in de ruimte, maar biedt ruim voldoende stevigheid.
Kleine hoekjes maken of een grote (hotel)kamer in tweeën delen: de wand creëert meteen de gewenste privacy en sfeer. Achter de wanden kan heel eenvoudig opbergruimte worden gerealiseerd. Lekker efficiënt, zonder dat het afdoet aan de uitstraling.

Shop-in-shop
Heeft u een shop-in-shop; oftewel een winkel in een bestaande winkel? Met behulp van Wall of Frame kunt u op een heel makkelijke wijze een geheel eigen sfeer en merkbeleving creëren. Dit systeem is semi-permanent, dus er kunnen eenvoudig weer nieuwe indelingen worden gemaakt.

 

Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief