088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar kunst, zoals in een museum? Dan bent u bij Umo Art Gallery aan het juiste adres. Museum kwaliteit is bij ons namelijk de standaard! Daarnaast hebben wij, door middel van een samenwerking met het Rijksmuseum, een collectie van museum art mogelijk kunnen maken. Wat dacht u van de welbekende schilderijen van Johannes Vermeer: Het meisje met de parel en Het melkmeisje? Deze prachtstukken kunnen (bijna) net zo mooi als in het Rijksmuseum bij u aan de muur hangen. Als u op de button ‘collectie’ en vervolgens op ‘museum art’ druk, kunt u onze gehele collectie aan museum art vinden. Laat u verassen!

De verwerking van museum art op plexiglas

Als u een foto van een schilderij uit het Rijksmuseum heeft gevonden die precies bij uw wensen past, wordt deze bij de afwerking verlijmd met siliconen op een aluminium plaat. Deze plaat noemen we ook wel dibond. Deze productiemethode wordt veelal gebruikt in musea en galerieën: het ziet er dus erg chique uit. Het plexiglas foto paneel is in totaal 6 millimeter dik, behoudt zijn kleuren voor een zeer lange tijd en is kwalitatief hoogstaand. Daarnaast wordt er het fotopaneel middels een u-profiel aan de wand gehangen. Doordat dit profiel twee centimeter dik is, ontstaat er een zwevend effect van uw museum art aan de muur. Wilt u toch liever een ingelijst kunstwerk aan de wand? Ook dat is geen probleem voor Umo Art Gallery. U kunt uw museum art ook laten inlijsten middels een passe-partout. Dit zorgt ervoor dat de focus echt op uw kunst uit het Rijksmuseum komt te liggen.

De service van Umo Art Gallery

Bij onze galerie staat de fotokunst centraal. Museumkwaliteit is bij ons dan ook de standaard. Wij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten. Hierbij bieden wij service van begin tot eind. We gaan verder dan enkel het afdrukken of inlijsten van uw museum art. Omdat wij de verpakking en het vervoer minstens zo belang vinden, verzorgen wij dit ook voor u. Zo kunnen wij de hoge kwaliteit blijven garanderen. Indien gewenst hangen wij zelfs uw museum art bij u thuis ook. Net écht het Rijksmuseum.

Vraag passend advies aan!

Wilt u meer weten over onze museum art? Of wilt u graag advies op maat? U kunt ons altijd bezoeken op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder!

Museum ArtUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief