088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor bij u aan de muur? Zou u ook wel iets willen dat nét zo mooi is als kunst dat in een kunstgallerij hangt? Dan bent u op de juiste website beland! Bij ons, Umo Art Gallery, is museum kwaliteit namelijk de standaard. Wij zorgen voor hoogstaande kwaliteit foto’s. Dit verwerken wij op plexiglas of we lijsten het in. Wij hebben een heel breed assortiment. Als u op ‘collectie’ drukt, kunt u verscheidende categorieën vinden. Waaronder ‘museum art’, dit is fotokunst in samenwerking met het Rijksmuseum. Zo bieden wij mooie foto’s aan van onder andere Johannes Vermeer. Kijk maar eens en laat u inspireren.

De verwerking van foto’s op plexiglas

Als u een foto heeft gevonden dat bij uw wensen past, dan wordt deze op plexiglas verwerkt. De foto wordt met siliconen op een aluminium plaat verlijmd. In totaal is deze plaat zo’n zes millimeter dik. Het is kwalitatief hoogstaand materiaal en daardoor behoudt de foto zijn kleuren voor een zeer lange tijd. Daarna wordt het fotopaneel middels een u-profiel aan de wand gehangen. Dit profiel is maar liefst twee centimeter dik. Hierdoor krijgt uw foto een ‘zwevend’ effect. Wilt u liever geen zwevend effect? Dan kun u voor het inlijsten middels een passe-partout gaan. Dit zorgt ervoor dat de focus op uw foto ligt. Het is maar net waar uw voorkeur ligt!

De service van Umo Art Gallery

Bij het onder de aandacht brengen van het werk van verscheidende kunstenaren en fotografen, bieden wij service van begin tot eind aan. Wij vinden de verpakking en het vervoer van de foto’s namelijk net zo belangrijk als de productie van het werk zelf. Daarom doen wij dit, met de nodige aandacht, zelf. Zo kunnen we u de kwaliteit blijven garanderen. Indien gewenst hangen wij zelfs uw museum art bij u thuis ook. Zo maken wij van uw ruimte een ware kunst galerij.

Voor meer informatie kunt ons altijd bezoeken op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder!

Museum ArtUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief