088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van muurkunst? Een foto op perspex zorgt voor een strakke maar sfeervolle verfraaiing van diverse ruimtes. Perspex wordt ook wel plexiglas genoemd en is lichter en sterker dan glas. Wij zijn Umo Art Gallery en wij brengen het werk van fotografen en kunstenaren onder de aandacht. Deze werken leveren wij op verschillende formaten. Wij zijn een galerie waar de fotokunst en het bieden van topkwaliteit altijd centraal staat. Daarnaast bieden wij service van begin tot eind. Dat betekent dat wij verder gaan dan enkel het afdrukken van foto perspex. Wij vinden de verpakking en het vervoer van onze producten namelijk minstens zo belangrijk. Dit doen wij zelf zodat wij onze hoogstaande kwaliteit kunnen blijven garanderen. Indien gewenst, hangen wij uw perspex foto bij aflevering direct bij u op. Bent u benieuwd naar onze collectie foto’s? Klik dan op de button ‘collectie’ bovenaan de pagina. Hier kunt u al onze foto’s vinden.

De verwerking van een Perspex foto

Heeft u een foto gevonden dat bij uw wensen en/of interieur past? Zodra u de foto door ons laat afwerken, wordt deze met siliconen op een aluminium plaat verlijmd. In totaal wordt het paneel zo’n zes millimeter dik. Aan de achterkant wordt het paneel voorzien van een aluminium profiel met een u-profiel. Zo kan de perspex foto aan de wand worden opgehangen. De achterkant zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het paneel krom gaat trekken. Dit profiel is zo’n twee centimeter dik. Dit zorgt ervoor dat er een zwevend effect ontstaat. Deze methode wordt veelal in musea en galerieën gebruikt: een bijzonder karakter. Het profiel is twee centimeter dik en daardoor ontstaat er een zwevend effect van uw foto in perspex. Wilt u liever een ingelijst kunstwerk in plaats van een foto op perspex? Dat is ook geen enkel probleem. Umo Art Gallery doet dit met een passe-partout. Hierbij komt er een extra focus op uw werk te liggen.

Kom langs of neem contact op…

Wilt u advies op maat? Of wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder aan uw perspex foto!

Museum ArtUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief