088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van muurkunst? Een foto op plexiglas zorgt voor een strakke maar sfeervolle verfraaiing van diverse ruimtes. Wij, van Umo Art Gallery, vinden het belangrijk om producten van topkwaliteit aan te bieden. Daarom maken wij met altijd enkel gebruik van hoogwaardig materiaal, waaronder plexiglas. Foto plexiglas is een kunststofsoort die lichter, sterker en duurzamer is dan standaard dubbel glas. Ziet u een foto achter plexiglas wel zitten? Kijk dan eens rond in de brede collectie van Umo Art Gallery. Dit doet u door op de button ‘collectie’ bovenaan de pagina te drukken. Hier kunt u veel mooie foto’s vinden.

Verwerking van fotokunst op plexiglas

Als u een foto heeft gevonden die precies bij uw wensen past, wordt deze bij de afwerking verlijmd met siliconen op een aluminium plaat. Deze plaat noemen we ook wel dibond. Deze productiemethode wordt veelal gebruikt in musea en galerieën: het ziet er dus erg chique uit. Het plexiglas foto paneel is in totaal 6 millimeter dik, behoudt zijn kleuren voor een zeer lange tijd en is kwalitatief hoogstaand. Wilt u in plaats van een foto op plexiglas, liever een ingelijst kunstwerk aan de wand? Ook dat is geen probleem voor Umo Art Gallery.

De service van Umo Art Gallery

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Museumkwaliteit is bij ons de standaard. Wij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten. Wij bieden service van begin tot eind. Wat betekent dat? Dat wij verder gaan dan enkel het afdrukken van de foto achter plexiglas. Wij vinden de verpakking en het vervoer van onze producten namelijk minstens zo belangrijk. Ook dit doen wij zelf. Zo kunnen wij onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Maar dat is niet het enige. Indien gewenst, hangen we uw fotokunst op plexiglas bij aflevering direct bij u op!

Vraag passend advies aan!

Wilt u advies op maat? Of wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder aan fotos op plexiglas!

Museum ArtUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief