088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van muurkunst? Een foto op acryl zorgt voor een strakke maar sfeervolle verfraaiing van diverse ruimtes. Acryl is een materiaal dat warm aanvoelt en een glad poriënvrij oppervlak heeft. Het materiaal heeft een natuurlijke glans en behoudt zijn kleur doordat het kleurvast is. Het is lichter, sterker en duurzamer dan glas. Een foto in acryl zorgt voor een duurzaam resultaat. En dat is precies wat wij, van Umo Art Gallery, u willen bieden. Duurzame producten van enkel topkwaliteit. Wij zijn een galerie waar de fotokunst centraal staat. Museumkwaliteit is bij ons dan ook de standaard. Wij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Klik dan eens op de button ‘collectie’ bovenin de pagina. Hier kunt u al onze mogelijke foto’s vinden. Voor foto op acryl bent u bij Umo Art Gallery aan het juiste adres.

De verwerking van een foto in acryl

Heeft u een foto gevonden dat bij uw wensen en/of interieur past? Bij de afwerking van een foto in acryl, wordt de gewenste foto verlijmd met siliconen op een aluminium/dibond plaat. Dit is een productiemethode dat veelal in musea en galerieën gebruik wordt en zorgt daarmee voor een bijzonder karakter. In totaal is de acryl paneel zo’n zes millimeter dik. Het materiaal is kwalitatief hoogstaand en daardoor behoudt het zijn kleuren voor een zeer lange periode. Aan de achterzijde is het paneel voorzien van een aluminium profiel dat met een u-profiel aan de wand kan worden opgehangen. De achterprofiel zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het paneel kromtrekt. Het profiel is twee centimeter dik en daardoor ontstaat er een zwevend effect van uw foto in acryl. Wilt u liever een ingelijst kunstwerk in plaats van een foto op acryl? Dat is voor Umo Art Gallery geen probleem. Dit doen wij met een passe partout. Hierdoor komt er een extra focus op uw werk te liggen.

De service van Umo Art Gallery

Umo Art Gallery biedt service van begin tot eind. Wat betekent dat? Dat wij verder gaan dan enkel het afdrukken van de foto in acryl. Wij vinden de verpakking en het vervoer van onze producten namelijk minstens zo belangrijk. Ook dit doen wij zelf. Zo kunnen wij onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Maar dat is niet het enige. Indien gewenst, hangen we uw fotokunst op acryl bij aflevering direct bij u op! Wilt u advies op maat? Of wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088– 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder aan een foto op acryl!

VintageUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief