088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Wij, van Umo Art Gallery, noemen onszelf ook weleens dé Flowers Art Gallery. Wij hebben namelijk een brede collectie aan flowers art. U kunt deze bekijken als u op de button ‘collectie’ en vervolgens ‘flowers’ drukt. Wij brengen al onze flowers art op een bijzondere manier onder de aandacht. U kunt bij ons uw flowers art op twee manieren laten afwerken. De eerste manier is het verlijmen op plexiglas. Dit geeft een zwevend effect. De tweede manier is het inlijsten middels een passe-partout. Hierdoor komt er extra focus op het werk te liggen. Alles wat wij doen, doen wij altijd met oog voor kwaliteit. Wij bieden u dan ook enkel galerij kwaliteit aan.

Met de service van Umo Art Gallery

Van een bruisende boulevard van Miami, een blik in het leven van de Mongolische jager, een kunstwerk van de Hollandse Meesters tot een prachtig bloemenveld. U kiest zelf de foto naar uw wens en formaat. Vervolgens verzorgen wij de rest. Wij bezorgen uw bestelling ook op locatie en hangen de foto desgewenst zelf op. Service van begin tot eind. Service staat bij ons niet voor niets hoog in het vaandel. Wilt u graag flowers art, maar vind u het moeilijk om een juiste keuze te maken? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn mijn onze photoshopservice. Zonder enige moeite shoppen wij de gewenste flowers art in uw ruimte. Zo krijgt u een impressie en wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker. Wat wilt u nou nog meer?

Advies met betrekking tot flowers art?

Wilt u advies op maat met betrekking tot flowers art? Of wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected]

VintageUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief