088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Met liefde brengen wij, van Umo Art Gallery, het werk van verscheidende fotografen en kunstenaren onder de aandacht. Voor bijzonder mooie cultuur foto’s bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten en twee manieren van afwerken. De eerste manier is het verlijmen op plexiglas. Dit geeft een zwevend effect. De tweede manier is het inlijsten middels een passe-partout. Zo wordt de nadruk écht op de foto gelegd. Voor beide manieren is wat te zeggen, maar beiden hebben een hoogstaande kwaliteit. Op het gebied van culture art hebben wij een brede collectie. Van de meest bijzondere stammen tot de prachtigste gebieden. Kijk gerust eens rond. Dit doet u door te klikken op de button ‘collecties’ en vervolgens op ‘culture’. Laat u door de foto’s inspireren!

Met de service van Umo

Service van begin tot eind: dat is typerend voor Umo. Wij gaan namelijk verder dan enkel het inlijsten of verlijmen van uw cultuur foto’s. De verpakking en het vervoer van uw culture art vinden wij namelijk net zo belangrijk. Dit doen wij zelf. Zo kunnen wij de hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Heeft u toch moeite met het kiezen van de juiste foto? Wij kunnen u vast verder helpen met onze photoshopservice. Wij photoshoppen de gewenste cultuur foto’s in uw ruimte. Zo kunt u kijken welke u het meeste bij u vindt passen. Handig hè? U kunt dit aanvragen door een aantal cultuur foto’s en de gewenste maten uit te zoeken. Maak vervolgens een foto van de muur/ruimte waar u uw culture art wilt ophangen. Stuur alles tot slot naar [email protected] Wij helpen u vervolgens verder!

Meer informatie?

Wilt u advies op maat met betrekking tot cultuur foto’s? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected]

CultureUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief