088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Zeezoogdieren en andere (onder)waterfotografie

Onderwaterfotografie, of fotografie rond een zee of meer, is een bijzondere tak van sport in de wereld van natuurfotografen. Het water zorgt voor een extra hoge moeilijkheidsgraad bovenop het toch al uitdagende werk. Maar, wanneer het dan lukt een bijzonder dier op de foto te krijgen, geeft datzelfde water ook een heel bijzonder effect aan het eindresultaat. Bekijk bijvoorbeeld eens de collectie foto kunst met zeezoogdieren als onderwerp bij Umo Art Gallery, of de vissenfoto’s die wij in de aanbieding hebben. Van zeehond tot pinguïn, en van goudvis tot aan octopus en kwal: u vindt de mooiste foto art in en rond het water bij ons. Wij maken er een plexiglas schilderij van of lijsten de foto voor u in. Museumkwaliteit gegarandeerd.

Zeezoogdieren in en rond het water

Bent u specifiek naar een lid uit de familie zeezoogdieren? Bekijk dan eens de foto van de zeeleeuw, die sierlijk door het water heen beweegt. Op de achtergrond ziet u de zon het water in schijnen. Onderwaterfotografie zoals het bedoeld is, met alle verschillende schakeringen blauw. Dat geldt ook voor Buoyancy van Justin Hofman. Wat precies de wilde beweging in de zee doet veroorzaken is niet helemaal duidelijk, maar dat er wat aan de hand is laat het water wel zien. Ook op de foto Blue and Gray van Justin Hofman is veel beweging te zien. Doordat de golf tegen de camera slaat lijkt het net of u zelf in het water ronddobbert, met een eindje verderop een aantal pinguïns op een ijsschots. Een plaatje.

 

Pinguïns en reptielen

In onze collectie vindt u nog meer pinguïns om tot kunst op plexiglas te laten maken. Zoals Dive, tevens van Justin Hofman. Een pinguïn die het water induikt, vanuit de zee gefotografeerd. Dezelfde fotograaf schoot vanuit hetzelfde perspectief, half in de zee, half boven, de foto Smoking Break, met een garnaal onder water en een pinguïn aan de kant. Voor het typische blauw dat onderwaterfotografie zo kenmerkt kunt u ook terecht bij onze collectie reptielen, waarin u dieren als schildpadden en alligators vindt. Ook onze vissen foto art brengt de onderzeewereld tot leven.

 

Formaat en afwerking

Betreft natuurfotografie in, op en rond het water valt er daarmee genoeg te kiezen bij Umo Art Gallery. Weet u niet zeker welk kunstwerk het beste in uw interieur past, en zou u graag een voorproefje zien? Maak dan gebruik van onze Photoshopservice. Wij plaatsen het door u gekozen kunstwerk digitaal aan uw wand, nadat u ons een foto van de betreffende ruimte hebt gestuurd. Zo kunt u precies zien welke foto het best past, en in welk formaat. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken rest alleen de vraag of uw foto door ons wil laten inlijsten, of dat uw kunst op plexiglas laat plaatsen. Bij deze laatste techniek, die ook vaak wordt toegepast in musea en galerieën, verlijmen wij de foto tussen plexiglas en bevestigen deze vervolgens met een onzichtbaar aluminium profiel aan de wand. Doordat het profiel 2 centimeter dik is ontstaat er een zwevend effect.

 

Zeezoogdieren foto kunst bestellen

Uw favoriete zeezoogdieren foto kunst of plexiglas schilderij gevonden? En weet u in welk formaat u deze wil bestellen, en hoe de foto afgewerkt moet worden? Plaats uw bestelling snel in uw winkelmandje, dan gaan wij voor u aan de slag. Indien gewenst monteren wij uw kunstwerk ook bij u aan de wand. Zou u graag wat meer informatie willen of heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief