088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Zebra’s

Een zebra is eigenlijk al een kunstwerk op zich. Het bijzondere zwart-witte strepenpatroon maakt dat het paardachtige dier een vaak gefotografeerd onderdeel van de Afrikaanse wildlife-gemeenschap is. De mooiste zebra foto kunst van professionele natuurfotografen vindt u bij Umo Art Gallery. Indrukwekkende beelden, dankzij het motief op de vacht van het dier en zijn vriendelijke uitstraling. Het zwart-witte karakter van deze foto art maakt dat de kunstwerken een passende uitbreiding zijn van een interieur waarin grijstinten de boventoon voeren, maar ook in juist heel kleurrijke kamers kan een zebra prima. De foto vormt dan een rustpunt.

 

Close-up zebra

Wanneer u vooral op zoek bent naar zon zebra schilderij of foto kunstwerk dat rust uitstraalt, bekijk dan bijvoorbeeld eens Stripes, van natuurfotograaf Sergio Saavedra Ruiz. Doordat de foto ín close-up is genomen, van echt heel dichtbij, lijkt het haast een abstract werk. Maar wie de tijd neemt om even goed te kijken ontwaart een oog, en ziet langzaam dat het een zebra is. Doordat de strepen van het dier de hele oppervlakte van de foto bestrijken is het een heel rustig beeld. Dat geldt ook voor The Look of Nature van Marco Tagliarino, tevens een extreme close-up.

 

Liefde en oorlog

Uit de foto art waarop twee zebra’s te zien zijn spreekt vaak vooral liefde. De zebra’s zijn bijvoorbeeld op de savanne in een verstrengeling verwikkeld, terwijl ze op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Maar liefde en ruzie liggen dichtbij elkaar. Daarom vindt u bij Umo Art Gallery ook een aantal voorbeelden van vechtende zebra’s. Zoals Fighting Stripes van Jay Garrido. Een bijzonder beeld van twee zebra’s die het even niet zo met elkaar eens zijn. Het levert een dynamisch beeld op.

 

Rennende zebra’s

Dynamiek vindt u ook in de foto van een groep rennende zebra’s over de steppe. Door het opwaaiende zand voelt u de beweging haast. Zijn ze op de vlucht? Of verplaatsen ze zich gewoon naar een andere plek? Dat blijft onduidelijk, en zorgt ervoor dat u met deze foto een intrigerend beeld aan de muur heeft hangen. Een andere groep zebra’s, vluchtend of op weg naar iets, zien we op een foto die, anders dan de meeste kunstwerken in de zebra-collectie, niet geheel zwart-wit is. We zien de zebra’s uit het blauwe water de met groen begroeide kant oprennen.

 

Foto kunst

Naast foto art van zebra’s vindt u in de collectie van Umo Art Gallery nog veel meer indrukwekkende wildlife-foto’s. Bijvoorbeeld van leeuwen, tijgers en olifanten. Als specialist in foto kunst weet Umo Art Gallery de mooiste foto’s van de allerbeste natuurfotografen voor u te selecteren. Museumkwaliteit is voor ons de standaard. Ook de manier waarop wij de foto art aanbieden past bij de kwaliteit die wij nastreven. U kunt uw foto laten inlijsten of ervoor kiezen uw favoriete schilderij of zebra foto op plexiglas laten verlijmen, zoals ook in veel musea en galerieën gebeurt.

 

Formaat en afwerking

Weet u niet zeker of de foto kunst die u zelf het mooiste vindt ook wel daadwerkelijk in uw interieur past? Dankzij onze Photoshopservice kunt u precies zien wat het door u gekozen werk in de ruimte doet. Betreft de afwerking valt er te kiezen tussen het werk in te laten lijsten in een passe-partout en de foto op plexiglas te plaatsen. Kunst op plexiglas geeft een licht zwevend effect doordat de foto op een aluminium profiel van 2 centimeter dik wordt geplaatst. Uw werk komt zo iets van de muur af, en vangt zo extra de aandacht.

 

Foto kunst zebra bestellen

Heeft u tussen ons ruime aanbod het perfecte zebra schilderij of foto kunstwerk gevonden? Geef het aan ons door, dan leveren wij het door u gekozen kunstwerk zo snel mogelijk bij u thuis. Wanneer u dat wenst monteren wij uw plexiglas schilderij of ingelijste foto art ook voor uw aan de wand. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief