088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Vogels

Ze zijn het ultieme symbool voor vrijheid, maar dat is niet de enige reden dat allerhande uitingen van kunst vogels als onderwerp gebruiken. Vroeger verbeeldden vogels de ziel terwijl ze in de middeleeuwen vooral zo natuurgetrouw mogelijk werden afgebeeld. Bij de Hollandse Meesters hadden vogels een heel andere lading doordat zij veelvuldig gebruikmaakten van de betekenis van “vogelen”: vrijen. Later waren vooral de exotische, onbekende, vogelsoorten interessant. Wat u ook in de vogel ziet, en naar wat voor soort vogel u ook op zoekt bent, tussen onze foto kunst vindt u vast het kunstwerk dat precies bij u aan de muur past.

 

Dynamische vogels

Een keer wat anders dan schilderijen met vogels is foto art met vogels als onderwerp. Een mooi dynamisch beeld, die de vrijheid van vogels uitermate goed weet weer te geven, is de foto Fvan Ikuo Iga met de passende titel Fly! Daarop zien we de vogels opstijgen, op weg naar voor ons onbekende oorden. De vogelvlucht lijkt door de gestreepte achtergrond daadwerkelijk in beweging te zijn. Een even dynamisch beeld is de foto van een aantal flamingo’s, geschoten door Pedro Jarque. Zij zijn met elkaar in gevecht, of aan het spelen? De titel, Black Friday, doet vermoeden dat het om het eerste gaat. Het water spat in elk geval om hen heen.

 

Rustige foto kunst van vogels

Gestileerde foto kunst van vogels vindt u ook bij Umo Art Gallery. Zo hebben wij een groot aantal foto’s van gestileerde vogelkoppen in close-up. Een stoere adelaar, een gevaarlijke gier of een rustige papegaaiduiker: u vindt een ruime keuze in onze webshop. Voor een iets grappiger fotokunstwerk bent u bij de struisvogelkop van Carlo Tonti aan het juiste adres. Deze kijkt recht in de camera, wat op het eindresultaat een bijzonder effect geeft. De lichte, witte uitvoering van de foto geeft het geheel nog net dat beetje extra.

 

Zwevend plexiglas of in een passe-partout

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze collectie foto kunst kunt u ook nog kiezen welke afwerking het best bij uw interieur past. Wij kunnen het kunstwerk voor uw op plexiglas verlijmen, een techniek die veel in musea en galerieën wordt toegepast. Doordat de foto op een plexiglas plaatje van 6 millimeter wordt geplaatst, en deze vervolgens met een aluminium profiel van 2 centimeter dik aan de muur wordt bevestigd, ontstaat er een zwevend effect. Wilt u liever uw foto laten inlijsten met een passe-partout? Ook dat kunnen wij voor uw regelen. Zeker is dat er uiteindelijk een kunstwerk van galeriekwaliteit aan uw muur hangt.

 

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief