088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Vlinders

Vlinders zijn niet voor niets altijd al een geliefd onderwerp voor kunstschilders en natuurfotografen. Met hun vaak kleurrijke, flinterdunne vleugels en sierlijke bewegingen zijn ze met recht het mooiste wat de wereld van insecten te bieden heeft. Een vlinder aan de muur vormt daarmee een eyecatcher in elke ruimte, en laat mensen denken aan de lente, de liefde en zorgeloosheid. Foto kunst op plexiglas van de mooiste vlinders vindt u in de collectie van Umo Art Gallery. Echter en indrukwekkender dan een plexiglas schilderij met vlinders, en bovendien minstens zo mooi.

Foto kunst

Als specialist in foto kunst weet Umo Art Gallery de beste foto’s voor u te selecteren, ook wanneer u op zoek bent naar bijzondere foto art van vlinders. Museumkwaliteit is voor ons de standaard, daarom vindt u in ons assortiment uitsluitend werk van topfotografen. Ook de manier waarop wij de foto art aanbieden past bij de kwaliteit die wij nastreven. Naast het inlijsten van de foto kunt u bij Umo Art Gallery uw favoriete werk tevens op plexiglas laten verlijmen, zoals ook in veel musea en galerieën gebeurt. Dankzij de nette afwerking en het licht zwevende effect weet u zeker dat uw foto niemand kan ontgaan.

 

Veel vlinders

Maar wat voor soort vlinderfoto zoekt u? Een indrukwekkend beeld levert een collagefoto van heel veel verschillende vlinders op. U kunt kiezen tussen verschillende kleurstellingen. Zo vindt u in onze collectie een vlindercollage waarin roze/rood de boventoon voert, maar ook een collage die voornamelijk blauw is. Een derde optie is een overwegdn gele foto. Dankzij de veelheid aan vlinders zult u elke keer dat u naar deze plexiglas kunst kijkt wat nieuws ontdekken. Ziet u daar nou een oog, of is het gewoon een motief op een vlindervleugel? Ook de afwijkende kleuren die op een aantal van deze foto’s te ontwaren is levert een bijzondere stijlbreuk op. Zo vindt u tussen de roze vlinders ineens een enkel groen exemplaar, en vliegen er blauwe door het beeld bij de overwegend gele foto.

 

Krachtig beeld met één vlinder

Een minstens zo krachtig beeld levert een foto van één enkele vlinder op. Met gespreide vleugels laten deze foto’s zien hoe fragiel en gedetailleerd mooi de gevleugelde insecten zijn. Een plaatje om uren naar te kijken. In de collectie van Umo Art Gallery vindt u een groene vlinder, een blauwe, een roze en voor de zwart-wit-liefhebbers één met een prachtig motief in deze twee basistinten. Door de close-up techniek kunt u de vlinders tot in de kleinste details bekijken. Door de hoogwaardige fotografie lijkt plaatje eerder te vallen in de categorie vlinder schilderijen, maar het is toch echt een foto.

 

Formaat en afwerking

Wanneer u uw favoriete foto heeft gevonden, die u alle vlinder schilderijen doet vergeten, kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen. Een vierkante foto kan afgedrukt worden in het formaat 70x70 centimeter, 100x100, 120x120 of, voor echt indrukwekkende foto art, 150 bij 150 meter. De rechthoekige opties lopen zo ongeveer van 60x90 cm tot aan 150x200 cm. Weet u niet zeker wat er het best in uw huiskamer of kantoor past? Wij kunnen de gewenste werken voor u in de betreffende ruimte Photoshoppen. Zo kunt u precies zien wat het kunstwerk doet op de plek waar u het bedacht heeft. Betreft de afwerking valt er te kiezen tussen het verlijmen op plexiglas, wat een museaal en licht-zwevend effect geeft, of uw kunstwerk in te laten lijsten middels een passe-partout.

 

Uw foto kunst met vlinders bestellen

Heeft u de foto kunst van een vlinder gevonden die precies in uw interieur past? En weet u of u er een plexiglas schilderij of een ingelijste foto van wil maken? Plaats uw bestelling snel, dan regelen wij de rest. Umo Art Gallery levert uw bestelling op locatie en monteert de foto desgewenst voor u aan de muur. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief