088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Geen producten gevonden...

Vleermuizen

Er zijn weinig dieren die zo tot de verbeelding spreken als vleermuizen dat doen. Sommige mensen gruwen ervan, maar toch bestaat erbij vrijwel iedereen in meer of mindere mate een vorm van fascinatie, mede dankzij de manier waarop het bijzondere zoogdier terugkomt in populaire cultuur. In de collectie van Umo Art Gallery is te zien dat de vleermuis ook fascinerende kunst op kan leveren. Op zoek naar vleermuizen foto kunst op plexiglas of ingelijst in een passe-partout? Neem dan gauw een kijkje, en maak uw keuze. Wij regelen de rest.

Duistere foto kunst dankzij vleermuizen

De drie op de kop hangende vleermuizen op de foto kunst van Pedro Jarque leveren samen een bijzonder plaatje op. Een duister plaatje, dat wel, maar dat past ook bij deze vliegende zoogdieren die in de nacht tot leven komen. Dat het lijkt alsof de drie donkere mantels om zich heen geslagen hebben, in feite hun vleugels, met knokige schouders waartussen hun kop zich nestelt, draagt alleen maar bij aan dit geheimzinnige beeld. The Sect, zoals Jarque dit werk doopte past dus ook uitstekend bij deze foto art. Bijzonder: alle drie de vleermuizen lijken in de lens te kijken.

 

Een foto als een schilderij

Umo Art Gallery heft in haar collectie meer van het bijzondere werk van deze Spaanse fotograaf opgenomen. Hij weet wildlife op zo’n manier te fotograferen, dat het lijkt alsof de dieren poseren. Of, in sommige gevallen: zelfs alsof het een schilderij betreft. Dat maakt dat het werk zich echt op het snijvlak van natuurfotografie en kunst beweegt. Bekijk wanneer u op zoek bent naar donkere, overwegend zwarte foto art, bijvoorbeeld eens Just Let Us Be, waarop Jarque twee apen wiens handen verstrengeld zijn heeft afgebeeld. Ook The Master, met een olifant die haast boos in de camera lijkt te kijken, wordt gekenmerkt door de unieke signatuur van deze fotograaf.

 

Foto kunst met een duister randje

Ook van andere fotografen vindt u bij Umo Art Gallery genoeg duistere wildlife foto’s van museumkwaliteit, waarop dieren te zien zijn die net als vleermuizen een licht angstaanjagend randje hebben. Zoals Dark Mirror van Jeffriy Haryanto, waarop een krokodil te zien is. Op Tiger van Christian Meermann kijkt een tijger u vanaf de foto dreigend aan. Verder vindt u bij ons vechtende roofdieren, jachtluipaarden in de aanval en indrukwekkende dieren als olifanten, giraffen en bizons.

 

Plexiglas kunst of in een lijst

U kunt onze foto kunst in verschillende formaten bestellen. Ook betreft de afwerking is de keuze aan u. U kunt ervoor kiezen de foto in te laten lijsten. Daarvoor gebruiken wij een passe-partout. Voor echte museumkwaliteit raden wij aan uw foto kunst op plexiglas te bestellen. Wij verlijmen de door u gekozen foto achter plexiglas. Het resultaat is een strakke afwerking, en kleuren die jarenlang behouden blijven. Bovendien ontstaat er een licht zwevend effect, doordat uw kunstwerk met een aluminium profiel van 2 centimeter dik aan de muur bevestigd wordt. Daardoor komt de foto iets van de wand af, en zal zo extra de aandacht vragen. Deze techniek ziet u veel terug in professionele musea en galerieën.

 

Uw vleermuizen foto kunst bestellen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze collectie vleermuizen foto kunst, en eruit bent welk formaat en welke afwerking u wenst, plaats uw bestelling dan in uw winkelmandje. Wij regelen de rest. Indien gewenst monteren wij uw kunstwerk ook voor u thuis aan de wand. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief