088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Vissen

De onderwaterwereld is een dankbaar onderwerp voor veel fotografen. Onuitputtelijke landschappen, die voor ons als mensen vaak onontdekt blijven. Dankzij foto art kunnen we toch een stukje van deze mysterieuze wereld in huis halen. Bekijk bijvoorbeeld eens de kunstwerken van vissen bij Umo Art Gallery. Verlijmd op plexiglas of ingelijst met een passe-partout: uw foto of schilderij met vissen zal een onuitwisbare indruk maken aan uw muur.

Snelle vissen of een simpele goudvis

Op het gebied van onderwaterfotografie en schilderkunst valt er genoeg te kiezen. Bent u op zoek naar een kunstwerk waarop de blauwe kleuren overheersen, voor dat echte watergevoel, bekijk dan eens Fast Moving School Of Jacks van Henry Jager. De beweging van deze ondoordringbaar lijkende school makrelen is haast voelbaar wanneer u kijkt naar dit prachtige staaltje fotografie. Ook dynamisch, maar met iets meer kleur en slechts één vis is de foto van een koraalduivel. Dit indrukwekkende exemplaar weet alleen met zichzelf volledig de aandacht naar zich te trekken. Ga voor een nog rustiger, en iets donkerder kunstwerk voor Isidor, The Goldfish van Piet Flour. Een goudvis in close up blijkt toch echt een waar stukje kunst te zijn.

 

Vissen vol kleur

Dat liefdesverhalen ook onder water bestaan laat Love Story of the Golden Fish van Ganjar Rahayu zien. Twee vissen die verlangend naar elkaar kijken, precies op het juiste moment vastgelegd. Door de diepzwarte achtergrond lijkt de kleur van hun kieuwen, schubben en vinnen extra goud. Een foto waar u eerst goed naar moet kijken, voordat u weet wat u ziet, is Hide and Seek.. van LuckyGuy. Een visje dat verstoppertje aan het spelen, in een onderwaterwereld vol paarsachtige kleuren. Voor een echte kleurexplosie aan de muur haalt u Coral Hind van Dai Barchana in huis.

 

Meer onderwaterwereld

Naast een schilderij met vissen heeft Umo Art Gallery nog tal van andere kunstwerken waarop de onderwaterwereld centraal staat. Kwallen, duikende schildpadden of een octopus: er valt van alles te kiezen.

 

Plexiglas kunst of passe-partout?

Wanneer u de foto heeft gevonden die u graag aan uw muur zou willen zien, kunt u ervoor kiezen deze te laten verlijmen op plexiglas, of in te laten lijsten in een passe-partout. Uw kunst op plexiglas laten verlijmen betekent dat de foto wordt geplaatst op een 6 millimeter dik, kwalitief hoogstaand paneel, die vervolgens middels een aluminiumprofiel aan de achterzijde aan de muur bevestigd wordt. Deze techniek wordt veel gebruikt in musea en professionele galerieën. Er ontstaat een bijzoner zwevend effect, doordat het aluminium profiel zo’n 2 centimeter dik is.

 

Uw schilderij met vissen bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt betreft de foto en de afwerking, geef het dan snel aan ons door. Dan leveren wij uw kunstwerk zo spoedig mogelijk. Indien gewenst nemen wij ook de montage voor onze rekening. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief