088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Reptielen

Met hun geschubde huid, snelle oogjes en vaak toch wat gevaarlijke kanten zijn reptielen een bijzondere diersoort, waar natuurfotografen geen genoeg van kunnen krijgen. De mooiste wildlife fotografie met als onderwerp verschillende soorten reptielen vindt u bij Umo Art Gallery. Van een krokodil in de aanval tot zwemmende schildpadden en een kleurrijke slang: u vindt het in onze collectie. Wij verlijmen uw favoriete foto achter plexiglas, voor echte museumkwaliteit.

Reptielen foto kunst

Op zoek naar een stoer reptiel om als foto art aan de wand te hangen, bijvoorbeeld in de vorm van een plexiglas schilderij? Bekijk dan zeker eens onze krokodillen. Zoals Surprise!!! Van Pedro Jarque. De dynamische titel past bij het even beweeglijke beeld, waarop een krokodil in het water hapt. Of hij op weg is naar een prooi kunnen we niet zien, het lijkt haast gewoon alsof hij een vrolijk gezicht opzet voor de camera. Een andere krokodil is van fotograaf Jeffriy Haryanto. In Dark Mirror portretteert hij een krokodil die haast dreigend in de lens loert. Een gestileerd beeld in grijstinten, van het dier en profil. Een ander rustig beeld, maar met juist heel veel kleur, is de foto van de slang van Rahmat Aryal: Trimeresurus. Een helderblauw exemplaar, dat ons recht aankijkt vanaf een boomstronk. Verder vindt u een aantal kleurige hagedissen in onze collectie, bijvoorbeeld onder de titel I Am The King… Who Else! van Holger Droste.

 

Vriendelijke reptielen

Een wat vriendelijkere uitstraling hebben de schildpadden die u in de collectie van Umo Art Gallery vindt. Zoals het aandoenlijke beeld Twin Dance van Andrey Narchuk. Twee schildpadden die, inderdaad, diep in de zee hun eigen choreografie lijken uit te voeren. U voelt de gewichtloosheid in het water wanneer u naar deze foto kunst kijkt. Ook Afternoon van Sergi Garcia is een prachtig beeld. Een schildpad die vanuit de hemel de zee in lijkt te duiken, met gespreide poten en de zon die de onderzeewereld probeert te bereiken op de achtergrond. De foto laat zich kenmerken door intense kleuren, en een schildpad die tot in de kleinste details te bekijken is.

 

Onderwaterfotografie

Naast koudbloedige reptielen hebben wij in onze collectie nog tal van andere onderwaterdieren die op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Zo vindt u bij ons ook zwierende zeehonden, duikende pinguïns, dansende inktvissen, hele schollen kleine visjes en kwallen in beweging.

 

Plexiglas kunst of in een lijst

Naast dat u het formaat van uw foto kunst kan bepalen, kiest u ook de afwerkingsmethode zelf. U kunt uw favoriete foto door ons laten inlijsten, waarbij wij de kunst in een passe-partout plaatsen om er zo extra focus op te leggen. Bij ons kunt u het kunstwerk echter ook op plexiglas laten verlijmen. Dat garandeert een museale uitstraling, dankzij de strakke afwerking en het feit dat de kleuren op deze manier lang behouden worden. Ook het zwevende effect dat ontstaat doordat het plexiglas via een aluminium profiel van zo’n 2 centimeter dik aan de wand wordt bevestigd werkt daaraan mee. Het is niet voor niets dat veel musea en galerieën van deze techniek gebruikmaken.

 

Reptielen foto kunst bestellen

Heeft u uw favoriete reptiel gevonden? En hoopt u deze zo snel mogelijk aan uw wand te zien? Geef dan snel aan ons door welk formaat en welke afwerking u wenst, dan gaan wij voor u aan de slag. Indien gewenst monteren wij uw kunstwerk ook voor u thuis aan de muur. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Of kom een kijkje nemen in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief