088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Overige zoogdieren

Foto kunst van allerlei verschillende zoogdieren vindt u bij Umo Art Gallery. Altijd van museum- en galeriekwaliteit, van e beste fotografen, op plexiglas of ingelijst met een passe-partout. Van beren, panda’s en apen tot aan wilde zwijnen, nijpaarden en vleermuizen. Neem een kijkje in onze ruime collectie en maak uw keuze.

Foto kunst

Als specialist in foto kunst weet Umo Art Gallery de beste foto’s voor u te selecteren, ook wanneer het om widlife dieren gaat. Naast kunstwerken waarin leeuwen, vogels, olifanten, vissen of apen centraal staan vindt u bij ons ook minder vaak geportretteerde diersoorten. Zoals de vleermuis, op bijzondere wijze vastgelegd door Pedro Jarque. Drie vleermuizen hangend aan een tak, geheel in het donker. De mysterieuze foto geeft u vele uren kijkplezier. Maar ook een lieftallig dier als de panda vindt u in de ruime collectie van Umo, net als het nijlpaard. Deze laatste lijkt op de foto van Antje Wenner-Braun haas te poseren. Het nijlpaard lijkt van onderen roodbelicht, wat de foto net dat beetje extra geeft.

 

Van bruine beren tot Watusirunderen

Een groep bruine beren is het onderwerp van het kunstwerk Brown Bears van Marianne Siff Kusk, De vier beren lijken allemaal hetzelfde, maar wanneer u goed van dichtbij een kijkje neemt ziet u dat alle beren een andere gezichtsuitdrukking hebben. Indrukwekkend is de foto van een aantal Watusirunderen in de aanval. Zij lijken haast de kamer binnen te stormen, met hun lange hoorns. Het moment is prachtig vastgelegd door Xavier Ortega.

 

Museumkwaliteit

Naast bovengenoemde voorbeelden vindt u nog veel meer foto kunst met zoogdieren als onderwerp in onze webshop. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken rest alleen nog de vraag op welke manier u het kunstwerk aan de muur zou willen bevestigen. Zoals vaak gebeurt ingelijst in een passe-partout? Of wilt u de bijzondere museumkwaliteit van uw foto extra benadrukken door het werk te verlijmen op plexiglas. Kunst op plexiglas, een techniek die veelal wordt toegepast in musea en galerieën, geeft uw foto een zwevend effect, waardoor het extra de aandacht krijgt in de ruimte waarin u het werk ophangt.

 

Uw foto kunst met zoogdieren bestellen

Wanneer u uw foto heeft besteld, en aan ons heeft doorgegeven op welke manier u deze aan de muur bevestigd zou willen zien, verzorgen wij de rest. Umo Art Gallery levert uw bestelling op locatie en hangen de foto desgewenst voor u op. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief