088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Olifanten

Geen indrukwekkender dier in de jungle dan de olifant. Met zijn imposante postuur, mega-oren, grote slurf en majestueuze slagtanden kunt u niet om deze schepsels heen. Ondanks hun grootte hebben olifanten echter een erg hoge aaibaarheidsfactor, dankzij hun bijzonder vriendelijke uitstraling. Zeker kleine olifantjes doen uw hart smelten. Bij Umo Art Gallery vindt u foto kunst van olifanten in alle soorten en maten. Echt, en daarmee veel indrukwekkender dan een schilderij van een olifant.Onze foto’s zijn bovendien van museumkwaliteit, en doen daarmee niet onder voor de mooiste schilderijen van olifanten.

Grote olifant

Of u nu op zoek bent naar een olifant spelend in het water, rennend tussen de bomen, close-up of een groep olifanten die wat staat te drinken bij een plas: u vindt de foto kunst bij Umo Art Gallery. Een werk dat het imposante van de olifant op onnavolgbare wijze verbeeldt is onze foto van een olifant op de savanne, met donkere wolken en een in vergelijking met het dier heel klein boompje op de achtergrond. Doordat de foto iets van onderaf is genomen lijkt de olifant zelfs nog net iets groter dan hij in werkelijkheid waarschijnlijk is. Ook de close-up van Giovanni Casini is indrukwekkend: elk haartje en rimpeltje is te zien.

 

Aaibaar

Maar kleine, schattige olifantjes zijn ook een dankbaar onderwerp voor menig natuurfotograaf. Zoals het onderwerp van de foto Light in the Shadow, waarop een jonge olifant in de schaduw van een boom rustig op zijn gras kauwt. Ook de drie olifantjes, spelend bij een plas, is aandoenlijk. A Giant Unity van Jaco Marx doet elk hart smelten. Een bijzondere interpretatie van Michelangelo’s ‘De schepping van Adam’ is Touching van Ekkachai Khemkum, waarop een slurf reikend naar een hand te zien is. Een aandoenlijke foto van de bijzondere band tussen mens en dier.

 

Afwerking: plexiglas of passe-partout?

Naast bovengenoemde voorbeelden valt er nog veel meer te kiezen wanneer u op zoek bent naar een schilderijen van olifanten. Ook wat betreft de uiteindelijke afwerkingen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om net als in veel musea en galerieën uw foto te laten verlijmen op een plexiglas paneel van 6 millimeter dik. Doordat de plaat zo’n 2 centimeter van de muur af bevestigd wordt met een aluminium profiel ontstaat er een soort van zwevend effect: heel bijzonder. Uw foto art laten inlijsten met een passe-partout kan natuurlijk ook. Het is maar net wat u zelf mooier vindt.

 

Uw olifant foto kunst bestellen

Uw olifant foto bestellen gaat snel en gemakkelijk via de veilige online omgeving van Umo Art Gallery. Geef aan ons door hoe u uw kunst het liefst afgewerkt ziet en of u de eventuele montage door ons wil laten uitvoeren. Dan zorgen wij dat uw bestelling tot in de puntjes verzorgd wordt afgehandeld. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of kom een kijkje nemen in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief