088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Leeuwen

Dankzij zijn lange manen, imposante postuur, goudgele vacht, lange manen en vechtlust staat de leeuw bekend als de koning van de jungle. Een leeuw schilderij aan de muur heeft daardoor direct iets heel stoers. Nog beter dan een schilderij van een leeuw laat foto kunst zien dat leeuwen een lust voor het oog zijn. Met een foto van Umo Art Gallery aan de muur weet u zeker dat u nooit uitgekeken raakt. Onze foto kunst is bovendien van galeriekwaliteit, waardoor u weet dat de kleuren niet vervagen, en ook een leeuw in zwart wit een leven lang kijkplezier biedt.

Leeuw schilderij

Bent u op zoek naar foto art van een leeuw waarop echt het majestueuze, koninklijke van het dier naar voren komt? Bekijk dan eens Thinking Under The Rain van Faisal Alnomas. Zoals de titel al doet vermoeden betreft het een foto van een leeuw in de regen, en profil, ogenschijnlijk in gedachten verzonken. Door de close-up een indrukwekkend kunstwerk. Ook Regal van Mohammed Alnaser herbergt deze kwaliteiten. Van heel andere orde, maar zeker niet minder indrukwekkend, is The Aging Alliance van Jeffrey C. Sink. Twee leeuwen op leeftijd, in zwart wit, knuffelend op de savanne. Een bijzondere foto van ongekende klasse. Evenveel liefde spreekt er uit Lions in Black & White van Marco Pozzi.

 

Gevaarlijk

Het gevaarlijke van de leeuw komt dan weer meer naar voren in een foto als Dangerous Approach, ook van Mohammed Alnaser. Een leeuw die een prooi aan het besluipen is, of is het de fotograaf? Het lijkt in elk geval net alsof het dier zo de kamer in sluipt. Een spannende foto van een leeuw in zwart wit. Pride of Africa van dezelfde fotograad laat jonge leeuwen op een boomstronk zien, en laat de dieren onderdeel uitmaken van de omgeving.

 

Andere katachtigen

Naast leeuwen vindt u bij Umo Art Gallery meer foto kunst van katachtigen. Zoals de springende panter, vastgelegd door Marco Pozzi in The Sentinel. Maar ook voor foto art van tijgers, al dan niet vechtend, bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van Afrikaanse dieren vindt u bij ons ook foto’s van antilopes, olifanten en apen.

 

Ingelijst of plexiglas kunst?

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken tussen ons aanbod aan foto kunst, is het tijd om te bepalen welke afwerking het best bij uw wensen past. U kunt kiezen voor het laten verlijmen van uw foto op plexiglas, zoals ook veel bij musea en galerieën gebeurt. Doordat de foto bij deze afwerking zo’n 2 centimeter van de muur af wordt geplaatst ontstaat er een bijzonder zwevend effect, waardoor de foto extra in de spotlight staat. Wilt u de foto liever in laten lijsten? Dat kan ook. Wij verzorgen de afwerking tot in de kleinste details.

 

Uw leeuw bestellen

Heeft u een keuze gemaakt, en weet u welk leeuw schilderij of foto u graag aan uw muur zou willen zien? Bent u er ook uit op welke manier u uw kunstwerk graag afgewerkt ziet? Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren een kunstwerk precies naar uw wens aan uw muur hangt. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief