088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Katachtigen: jachtluipaarden

Snel, sluw, gevaarlijk maar ook oh zo elegant. Jachtluipaarden, de snelste soort onder de katachtigen, domineren de Afrikaanse savannen, en doen dat in stijl. Dat is ook te zien aan de foto kunst die er van het elegante roofdier verschijnt. In de collectie van Umo Art Gallery vindt u de mooiste foto art van de beste wildlife-fotografen, altijd van galeriekwaliteit.

Galeriekwaliteit

Die galeriekwaliteit ziet u ten eerste terug in de foto’s zelf. Het zijn heel verschillende cheetahs in even zo diverse settingen, maar voor elke foto of plexiglas schilderij geldt dat de fotograaf het dier op een manier heeft weten vast te leggen die bij het betreffende jachtluipaard past. Bent u op zoek naar een ontroerend familietafereel, of juist plexiglas kunst die het jagersinstinct van jachtluipaarden benadrukt? Umo Art Gallery biedt u een groot aantal sprekende foto’s, afgewerkt met plexiglas of ingelijst met een passe-partout.

 

Lieve jachtluipaarden

U zou het misschien niet direct zeggen, maar cheetahs zien er niet altijd gevaarlijk uit. Neem bijvoorbeeld het Family Portrait, geschoten door fotograaf Mohammed Alnaser. We zien een cheetah met haar twee jongen, rustig bij elkaar. Wel op hun hoede, maar het beeld roept toch vooral ontroering op. Ook op de foto Dotted Beauty, plexiglas kunst van dezelfde fotograaf, komt vooral de schoonheid van het doorgaans gevaarlijke roofdier. Het jachtluipaard lijkt eerder beduusd, of zelfs wat angstig, dan dat het eruitziet alsof het dier zonder moeite zijn prooi te pakken gaat nemen.

 

Cheetahs in de aanval

Maar er is in de collectie van Umo Art Gallery ook genoeg foto kunst te vinden die juist het jachtinstinct van dit type katachtigen naar voren laat komen. Harmony, van fotograaf Pedro Jarque, toont ons een liggende cheetah, op een manier waardoor het haast lijkt alsof we naar een plexiglas schilderij kijken, in plaats van een foto. Onheilspellend kijkt het jachtluipaard de lens in. Op High Key Leopard van Jaco Marx zien we een jachtluipaard over een boomtak sluipen, klaar voor de aanval. Verder vindt u bij Umo Art Gallery foto’s van jachtluipaarden paraat op rotsen, op takken of in velden.

 

Plexiglas kunst of in een lijst

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken tussen de katachtigen foto kunst van Umo Art Gallery, kunt u gaan beslissen hoe u de foto art graag aan uw muur bevestigd ziet. U kunt besluiten uw foto te laten verlijmen op plexiglas, een methode die we ook veel zien in musea en professionele galerieën. Doordat het paneel aan de achterzijde voorzien is van een aluminium profiel van zo’n 2 centimeter dik ontstaat er een bijzonder zwevend effect waarmee uw foto nog meer de aandacht trekt. U kunt er ook voor kiezen uw foto art in te laten lijsten. Daarvoor gebruiken wij een passe-partout.

 

Uw jachtluipaarden foto kunst bestellen

Heeft het jachtluipaard of andere katachtigen gevonden die u graag aan uw muur zou zien? Plaats uw keuze in de winkelwagen, dan leveren wij uw foto art zo snel mogelijk bij u thuis af. Indien gewenst monteren wij de kunst ook voor u aan de wand. Heeft u nog vragen over het materiaal, de afmetingen of een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief