088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Insecten

Insecten op de muur: meestal heeft u vooral de wens dat ze toch vooral weer naar buiten gaan. Maar wanneer een professionele fotograaf zich met de kleine beestjes bezig gaat houden, blijkt dat zo’n insect aan de wand eigenlijk ook heel mooi kan zijn. In de collectie van Umo Art Gallery vindt u de mooiste insecten foto kunst van de allerbeste natuurfotografen. Wij lijsten uw favoriete kunstwerk voor u in of verlijmen de kunst op plexiglas voor echte museumkwaliteit. Zo weet u zeker dat u een echte eyecatcher van de hoogste kwaliteit in huis haalt.

Insecten als foto kunst

Wie een insect eens goed van dichtbij bekijkt merkt dat ze, veel soorten dan toch tenminste, helemaal niet zo vies, eng of lelijk zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens het kunstwerkje Nature Frame van Willianto in onze collectie. Een kleurig groen-geel insectje kijkt vrolijk met grote ogen door een misschien wel door hem zelf gegeten gat in een blad. Door de extreme close-up kunt elke nerf in het blad goed zien, en worden ook alle details van het kleine beestje goed zichtbaar. Het levert een vrolijk plaatje op. U hoort het insect bijna ‘kiekeboe’ roepen.

 

Vlinders

Vlinders zijn en blijven natuurlijk wel de meest fotogenieke beestjes onder de insecten. Met hun kleurige vleugels en fragiele voorkomen zijn ze een geliefd onderwerp voor veel natuurfotografen. Ook in onze collectie vindt u een groot aantal prachtige foto’s van vlinders. U heeft de keuze tussen een krachtig beeld van één vlinder, en een collage van allerlei verschillende vlinders. Zeker laatstgenoemde foto art staat garant voor urenlang kijkplezier. Dankzij al die vlinders weet u elke keer weer wat nieuws te ontdekken in uw favoriete foto.

 

Meerdere of één enkele?

Maar ook een foto van één enkele vlinder weet de aandacht lang vast te houden. Door de extreme close-up valt de vlinder tot in detail te bekijken. U vindt in onze collectie heel kleurige vlinders, bijvoorbeeld een roze, blauw of groen exemplaar, maar ook een zwart-witte vlinder met bijzonder motief op de vleugels. Ideaal voor als u op zoek bent naar foto kunst of een plexiglas schilderij in grijstinten.

 

Formaat en afwerking

Wanneer u de insecten foto kunst hebt gevonden die het best in uw interieur past is de volgende beslissing in welk formaat u de foto wil bestellen. Weet u niet helemaal zeker wat de beste keuze is voor in uw woonkamer, keuken of kantoor? Stuur ons dan een foto van de betreffende ruimte en geef aan waar u heeft bedacht de foto op te hangen. Met onze Photoshopservice, waarmee wij de foto digitaal aan uw muur monteren, kunt u precies zien welke foto en welk formaat het best in uw interieur past. Vervolgens is het de vraag op welke manier u de foto wil laten afwerken. U kunt de foto laten inlijsten, maar wij kunnen het kunstwerk ook voor u op plexiglas verlijmen. Dankzij het strakke eindresultaat en het bijzondere zwevende effect wordt deze techniek ook vaak toegepast in musea en galerieën.

 

Insecten foto kunst bestellen

Uw favoriete insecten foto kunst of plexiglas schilderij bestelt u snel en gemakkelijk. Plaats hem in uw winkelmandje en geef aan welk formaat u wenst en hoe uw foto art afgewerkt moet worden. Dan gaan wij voor u aan de slag. Indien gewenst monteren wij uw kunstwerk bij u aan de wand. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief