088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Giraffen

Met hun lange nek en bijzondere vachtpatroon vallen giraffen onder de meest majestueuze wildlife-diersoorten. Maar het is vooral hun vriendelijke uitstraling en lieflijke ogen die de dieren tot een vaak gefotografeerd onderwerp maken. De mooiste giraffe foto art, gemaakt door de beste natuurfotografen, vindt u in de collectie van Umo Art Gallery. Onze foto kunst op plexiglas is, mede dankzij het bijzondere ophangsysteem, van museumkwaliteit. Vaak lijkt het haast alsof het een giraffe schilderij betreft, dankzij de bijzondere composities en het talent van de fotograaf. Neem een kijkje in onze ruime collectie en kies de foto die u aan uw muur zou willen zien.

Ingelijst of zwevend

Onze foto kunst kunt u op twee manieren aan uw wand laten monteren. U kunt voor een klassieke look gaan door het werk in te laten lijsten. Hiervoor gebruiken wij een passe-partout. Een andere optie is om uw kunst op plexiglas te laten verlijmen. Deze techniek wrdt veel toegepast in musea en galerieën, dankzij de strakke uitstraling en het langdurige kleurbehoud. Uw giraffe schilderij wordt in dit geval verlijmd met siliconen op een aluminiumplaat. Deze wordt vervolgens op een U-profiel aan de wand bevestigd. Doordat dit aluminium liefst 2 centimeter dik is ontstaat er een licht zwevend effect.

 

Liefhebbende giraffen

Maar voor u besluit welke afwerking het best bij uw interieur past is het natuurlijk zaak om de juiste foto kunst te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een plaatje waaruit vooral heel veel liefde spreekt, doet u er goed aan Mom And Me van fotograaf Jaco Marx eens te bekijken. Zoals de titel al doet vermoeden staat een jonge giraffe, die vriendelijk recht de camera inkijkt, naast zijn moeder van wie alleen het achterwerk zien. Marx staat erom bekend dat zijn foto’s heel kunstzinnig zijn. Ook We Will Survive lijkt haast een echt ouderwets schilderij giraffe. Erop ziet u twee van deze imposante dieren. Of het partners of moeder en kind zijn is niet helemaal duidelijk, maar dat ze van elkaar houden spat van het beeld af.

Groepen giraffen

Giraffen bewegen zich in groepen, en dat levert prachtige beelden op. Bijvoorbeeld Look Girl Strange Animals, een foto van Mathilde Guillemot. In het zwart-wit zien we een klein groepje giraffen verbaasd en nieuwsgierig de lens in kijken. Doordat ze wegens die genoemde nieuwsgierigheid hun nek nog verder uitsteken dan deze van nature al lang is, en allemaal een andere kant op, creëren de giraffen samen een bijzondere compositie. Fotograaf John Fran fotografeerde drie giraffen van bovenaf. De lange schaduwen geven de giraffen in Walking Under Sunset nog een beetje extra lengte mee.

 

In de wolken

De lange nek van de giraffe doet wat met de fantasie, en daar maken veel kunstenaars dankbaar gebruik van. Bekijk bijvoorbeeld eens Gone With The Clouds van Alberto Ghizzi Panizza, waarop een giraffe op dezelfde hoogte als de wolken lijkt te zijn. De eenzaamheid van het dier wordt benadrukt door de zwart-wit fotografie en het lege landschap. Een ander voorbeeld vindt u in de foto van een giraffe op een rots, die daadwerkelijk tussen de wolken staat. Een spannend beeld, doordat het lijkt alsof de giraffe van de rots de lucht inloopt.

 

Photoshopservice

Bent u er niet helemaal zeker van of de foto kunst die u zelf het mooiste vindt ook wel daadwerkelijk in uw interieur past? Onze Photoshopservice, waarbij wij het door u gekozen schilderij giraffe digitaal op uw wand plaatsen. Zo kunt u, zonder dat u al een beslissing heeft moeten nemen, precies zien of het kunstwerk in uw interieur past.

 

Uw giraffe foto kunst bestellen

Wanneer u precies de juiste foto kunst heeft gevonden voor in uw interieur, hoeft u bij uw bestelling alleen nog maar aan te geven welk formaat u wenst en of u uw kunst op plexiglas of ingelijst in een passe-partout wil. Wij regelen de rest. Het kunstwerk wordt zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd en indien gewenst door onze experts aan de wand gemonteerd. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze expositieruimte in Culemborg.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief