088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Apen portret als foto kunst aan de wand

Apen zijn de meest veelzijdige dieren van de jungle. Van grappige kleine ringstaartmaki’s tot aan mensachtige orang-oetans en imposante gorilla’s: een favoriete aap is snel te vinden. Bovendien is de aap als diersoort het meest verwant aan ons als mensen. Reden dat een apen portret als foto kunst aan de muur niet onderdoet voor een menselijk portret. Deze dieren kunnen een grote verscheidenheid aan emoties en gemoedstoestanden aan de dag leggen, en elk apen schilderij of fotoportret is dan ook volkomen uniek. Wat voor aap zoekt u?

Galeriekwaliteit

Bij Umo Art Gallery vindt u foto art van galeriekwaliteit. Het zijn heel verschillende apen in even zo diverse settingen, maar voor elke foto of plexiglas schilderij geldt dat de fotograaf het dier in een heel natuurlijke houding heeft weten vast te leggen, met een portret vol emotie als eindresultaat. Een grappig aapje, of juist een ontroerende foto? Of toch liever een indrukwekkende grote mensaap aan de muur? Umo Art Gallery biedt u een groot aantal sprekende foto’s, afgewerkt met plexiglas of ingelijst met een passe-partout.

 

Indringend of ontroerend

Een indringend en donker portret is Antje Wenner-Brauns portret The Man of the Forrest. De Orang Oetan kijkt recht de camera in, met een ietwat verdrietige, of berustende blik. Van heel dichtbij, en daarom extra indrukwekkend. Ontroering voert de boventoon bij het bekijken van You Are Not Alone, een indrukwekkend stukje werk van fotograaf Pedro Jarque. Twee chimpansees, waarvan een duidelijk verdrietig, omhelzen elkaar. In dezelfde categorie vallen het kunstwerk Care, waarop een aapje aan de borst van zijn moeder is afgebeeld en A Mothers Hug, die de liefde tussen moeder en kind laat zien.

 

Oude apen, jonge apen

Een aapje die zijn moeder even kwijt is, zien we op MOM!, een foto van Takeshi Marumoto. Grappig, kwetsbaar en aandoenlijk, dat is het kleine aapje dat door het water en de regen waadt terwijl hij op zijn moeder roept. Naast bovengenoemde kunstwerken vindt u nog tal van andere apenfoto’s bij Umo Art Gallery, van oude apen, jonge aapjes, verdrietige apen, nieuwsgierige apen, hoopvolle apen, lieve apen en indrukwekkende apen. Het is maar net welke aap u graag aan uw muur ziet, en welke kleurstelling bij uw interieur past.

 

Plexiglas kunst of ingelijst

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken tussen de apen foto portret kunst van Umo Art Gallery? Dan kunt u gaan beslissen hoe u de foto art graag aan uw muur bevestigd ziet. U kunt ervoor kiezen uw foto te laten verlijmen op plexiglas, een methode die we ook veel zien in musea en professionele galerieën. Het kunstwerk wordt op een plexiglas van 6 millimeter dik verlijmd. Het paneel is aan de achterzijde voorzien van een aluminium profiel waarmee de foto aan de muur bevestigd wordt. Doordat dit profiel 2 centimeter dik is, ontstaat er een bijzonder zwevend effect waarmee uw foto nog meer de aandacht trekt. U kunt er ook voor kiezen uw foto art in te laten lijsten.

 

Apen portret als foto kunst aan de wand

Heeft u de aap gevonden waar u naar op zoek bent? Plaats uw keuze in de winkelwagen en u kunt snel dagelijks genieten van apen portret foto kunst van galeriekwaliteit aan uw eigen muur. Heeft u nog vragen over het materiaal, de afmetingen of een ander onderwerp? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief