088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Wildlife - Animals

Niets spreekt zo tot de verbeelding als een prachtig dier aan de wand. In onze categorie Wildlife – Animals vindt u de mooiste natuurfotografie van dieren die u in gedachten naar verre oorden zullen brengen. Of u juist een nostalgisch verlangen naar Nederland zullen doen ervaren. Van apen, leeuwen, slangen en olifanten tot aan vlinders, vissen en vogels: wanneer u op zoek bent naar de mooiste foto van een dier in het wild, vindt u deze vast en zeker in de Wildlife – Animals collectie van Umo Art Gallery. U kunt bij ons uw foto kunst op plexiglas laten verlijmen, of er voor kiezen de foto in te laten lijsten.

 

Exotische wildlife

Zou u graag iets aan de muur zien dat u doet terugdenken aan die ene mooie reis, of misschien wel de verre trip die u tot uw grote spijt nooit gemaakt heeft? Neem dan een kijkje tussen de collectie foto art met als onderwerp exotische dieren. Van giraffen tot aan olifanten en bijzondere vissen: u vindt uw favoriete bijzondere beesten bij Umo Art Gallery. Zijn apen uw favoriet? Deze vriendelijk ogende dieren, die heel wat van mensen weghebben en daardoor een grote verscheidenheid aan emoties aan de dag kunnen leggen, zullen een prachtig portret aan elke muur vormen. Of kies voor een majestueus ogende leeuw, of een zebra met dat bijzondere vachtpatroon. Ook de mooiste foto’s van giraffen en jachtluipaarden vindt u in onze collectie.

 

Rond en onder water

Erg bijzonder is ook onze collectie onderwaterfotografie. In de categorie ‘Vissen’ vindt u bijvoorbeeld de meest bijzondere foto’s. Van een simpele goudvis tot een octopus in helderblauw water en heel zeldzame exemplaren te midden van kleurig koraal. Ook kwallen zijn vertegenwoordigd, vooral in zwart wit een lust voor het oog. Maar er is nog veel meer foto art in en rond het water te vinden in onze collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens ‘Surprise!!!’ van natuurfotograaf Pedro Jarque in de categorie ‘Zeezoogdieren’. Het lijkt haast een plexiglas schilderij, maar schijn bedriegt. Het is een wonderschone foto van een krokodil onderwater. Verder vindt u hier schildpadden, zeehonden en natuurlijk een paar fantastische pinguïns.

 

Vlinders en insecten

Een stuk minder exotisch, aangezien ze vast en zeker met enige regelmaat in uw omgeving te spotten zijn, maar zeker niet minder mooi dan beestjes ver weg, dat zijn vlinders en insecten. Zeker vlinders zijn, eenmaal uit de cocon, een bijzonder natuurfenomeen. In onze collectie vlinders vindt u de mooiste exemplaren, in prachtige kleurenpracht. Maar wist u dat insecten ook heus niet alleen maar een beetje eng en kriebelig zijn? Sommige insectsoorten zijn, zeker in close-up, prachtig in al hun details!

 

Enge dieren? Mooie dieren!

Net als voor insecten geldt voor vleermuizen en reptielen dat men vaak denkt dat ze vooral heel griezelig zijn. Maar ook voor deze diersoorten geldt dat, wanneer u ze eens goed van dichtbij bekijkt, ze eigenlijk bijzonder mooi zijn. Zo vindt u in onze collectie ‘Reptielen’ slangen, kameleons en krokodillen waar u misschien hard voor zou weglopen, mocht u ze tegenkomen, maar die dankzij de setting en de prachtige natuurfotografie toch een eyecatcher vormen aan elke muur. Dat geldt ook voor onze verzameling ‘Vleermuizen’.

 

Plexiglas schilderij of in een lijst

Wanneer u de foto art heeft gevonden die u graag bij u thuis of op kantoor wilt ophangen is de volgende stap het bepalen van een manier van afwerking. U kunt uw favoriete foto natuurlijk laten inlijsten. Dat doen wij voor u met een passe-partout. Maar u kunt er ook voor kiezen uw foto kunst op plexiglas te laten verlijmen, voor een bijzonder smaakvolle afwerking. Uw plexiglas kunst kom, net als in musea, dankzij het ophangprofiel zo’n 2 centimeter van de muur te hangen, en dat zorgt ervoor dat uw foto kunst nog meer de aandacht trekt. Bovendien blijft plexiglas kunst jarenlang goed.

 

Uw Wildlife – Animals foto kunst bestellen

De juiste foto gevonden, en weet u voor welke afwerking u gaat? Laat dat dan aan ons weten door uw bestelling af te ronden. Dan zorgen wij ervoor dat u uw favoriete foto kunst zo snel mogelijk aan de muur heeft. Indien gewenst verzorgen wij ook de montage. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief