088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Plexiglas foto wilde dieren

Met een wilde dieren plexiglas foto kunt u een prachtige sfeer creëeren in uw woning, in een hotel, in uw restaurant, op kantoor of in uw bedrijfshal. Wilde dieren doen ons denken aan verre oorden, maar ook de kracht of juist rust die de wilde dieren uitstralen trekt ons mensen zo aan. Het indrukwekkende van wilde dieren zijn de prachtige kleuren, stoere, krachtige of blije uitstraling en de mooie vachten en veren. Doet het u denken aan een mooie reis die u heeft afgelegd of doen de plexiglas foto’s van wilde dieren een mooie bijdrage aan de sfeer die u creëert in de desbetreffende ruimte? Bij Umo Art Gallery vindt u de mooiste natuurfotografie van wilde dieren verlijmd tot een plexiglas foto. Vindt uw favoriete plexiglas foto binnen onze collectie!

 

Wilde dieren schitteren aan de muur met een plexiglas foto

Een foto van een aap, een groep bruine beren, een prachtige leeuw, een slang of een kleurrijke flamingo, die wilt u toch ook laten schitteren aan de muur? Op zichzelf zijn het prachtige wilde dieren, helemaal als ze vastgelegd zijn door professionele fotografen. Een wilde dieren plexiglas foto, zorgt ervoor dat de foto nog mooier in uw ruimte uitkomt. Dit zijn de voordelen van een plexiglas foto:

  • Heldere kleuren spatten er vanaf en ze verkleuren niet;
  • Sterk materiaal zorgt voor een lange levensduur en veiligheid en bescherming;
  • Het licht zwevende effect (zonder lijst en ophangsysteem) zorgen voor een extra nadruk op de wilde dieren foto;
  • Door plexiglas ontstaat er nog meer diepte in de foto doordat het meer licht doorlaat dan gewoon glas.

Bent u al overtuigd? Bekijk onze collectie met wilde dieren verlijmd tot een plexiglas foto en vindt uw favoriet.

 

Plexiglas foto wilde dieren bestellen

Heeft u een mooie plexiglas foto wilde dieren gevonden? Bent u gevallen voor de charmes van de aap of de kracht van een leeuw? U kunt de gewenste plexiglas foto gemakkelijk online bestellen bij Umo Art Gallery. Plaats de plexiglas foto snel in uw bestelmandje. Wij regelen de rest van uw plexiglas foto. Tot in het kleinste detail: u ontvangt uw plexiglas foto snel op het door u opgegeven adres, waar wij desgewenst ook de montage kunnen verzorgen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief