088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Out of the box

Bijzonder en uniek. Dat zijn onze ‘Out of the Box’- foto’s. Wanneer u op zoek bent naar foto kunst die net even anders dan anders is, kunt u bij Umo Art Gallery terecht. De Out of the Box collectie varieert van abstracte werken tot aan vervagende geisha’s, zwem- en reistaferelen, steden en foto’s die in het midden houden tussen foto art en schilderkunst. U zult altijd iets unieks aan de wand hebben, wanneer u voor een van onze foto’s kiest. Ook garanderen wij museumkwaliteit, niet alleen op het gebied van de kunstwerken zelf, maar ook wanneer het de afwerking aangaat. Of u er nou voor kiest om uw foto op plexiglas te laten verlijmen of in te laten lijsten: uw kunst zou niet misstaan in een museum of galerie.

Van foto tot kunst

Op de een of andere manier dragen foto’s met één enkel persoon erop afgebeeld altijd iets bijzonders met zich mee. Zeker wanneer de fotograaf wat artistieke vrijheid heeft genomen om een foto op te tillen naar het niveau van moderne kunst. Zoals Bartley Amar heeft gedaan met Fade Away, waarop een Aziatische dame, het lijkt haast een geisha, schijnbaar langzaamaan vervaagt. Ze gaat op in kleine stukjes. Dankzij de prachtige kleuren extra mooi, en een eyecatcher in elke kamer.

 

Unieke eenlingen

Maar er zijn meer foto’s met bijzondere personen te vinden bij Umo Art Gallery. Zoals de surfer, die in een abstract beeld de golven bedwingt. Het is haast niet te zien of het hier een foto of een schilderij betreft, maar mooi is het in elk geval. Het dynamische beeld in grijstinten is er een om naar te blijven kijken. Wat zeker geen echte foto is, is het prachtige kunstwerk van illustrator en kunstenaar Sébastien Del Grosso. Een onheilspellend geheel, waarin een klein jongetje met grote angstige ogen door een donker bos loopt. De dunne, lang uitgestrekte bomen lijken hem niet te kunnen beschermen tegen iets dat uit de duisternis opdoemt. Of is het ook gewoon een plant? In dezelfde kleurstelling, maar met een heel andere lading, is N/T van Paulo Medeiros, waarin een ballerina centraal staat. Deze foto zal rust brengen in elke kamer, hoe druk het eromheen ook is.

 

Van stad tot zwembad

Wie juist houdt van een wat drukker beeld, waarop veel gebeurt, kan terecht bij stadskunst. Zeker wanneer de kunst op plexiglas gemaakt is door Igor Shrayer. Zoals New York, waarin hij een straat in de wereldberoemde stad op wonderbaarlijke wijze heeft vastgelegd. Door verschillende technieken door elkaar heen te gebruiken en kleuren op een bijzondere manier aan te brengen valt de drukte u bijna aan, wanneer u naar het geheel kijkt. Het dynamische stadsleven, op onnavolgbare wijze verbeeld. Ook rondom het zwembad dat het centrale punt vormt in de kunstfoto Swimming Renate Reichert gebeurt veel. Is het een modern zwembad of terug in de jaren ’50, zoals het uiterlijk van de dame die doods haar ogen wegdraait doet vermoeden? Een mysterieus beeld, waarop veel te zien is.

 

Ingelijst of plexiglas kunst?

U kunt bij Umo Art Gallery kiezen voor verschillende afwerkingstechnieken. Uw favoriete foto kan natuurlijk ingelijst worden, maar bekijkt u ook eens de mogelijkheid om het kunstwerk op plexiglas te laten verlijmen. Daarbij verlijmen wij uw foto art tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Het geheel wordt met een aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik aan de wand bevestigd, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Uw plexiglas schilderij zal echt die museumlook hebben, en altijd de aandacht naar zich toetrekken.

 

Haal uw favoriete ster in huis

Wij kunnen, wanneer u dat fijn vindt, naast de afwerking ook de montage van uw plexiglas kunst voor u verzorgen. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief