088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Out of the box fotokunst op plexiglas

Bijzonder en uniek. Dat is de fotokunst op plexiglas onder de categorie ‘Out of the box’. Wanneer u op zoek bent naar fotokunst op plexiglas dat net even anders is, bent u bij Umo Art Gallery aan het juiste adres. Onze ‘out of the box’ collectie varieert van een abstract kunst schilderij tot aan vervagende geisha’s, zwem- en reistaferelen, steden en foto’s die in het midden houden tussen foto art en schilderkunst. Met fotokunst op plexiglas uit deze collectie bent u gegarandeerd van iets unieks aan uw wand. Daarnaast garanderen wij ook museumkwaliteit, niet alleen op het gebied van de kunstwerken zelf, maar ook wat de afwerking betreft. Of u nu kiest voor fotokunst op plexiglas of een ingelijst werk, het zal niet misstaan in een museum of galerie. Bekijk onze collectie ‘Out of the box’ fotokunst op plexiglas en ontdek uw favoriet.

Van foto tot kunst

Fotokunst op plexiglas met één enkel persoon erop afgebeeld dragen altijd iets bijzonders met zich mee. Zeker wanneer de fotograaf wat artistieke vrijheid heeft genomen om het niveau op te tillen naar het niveau van moderne kunst. Zoals Bartley Amar heeft gedaan met Fade Away, waarop een Aziatische dame, het lijkt haast een geisha, schijnbaar langzaamaan vervaagt. Ze gaat op in kleine stukjes. Dankzij de prachtige kleuren is deze fotokunst op plexiglas extra mooi. Een eyecatcher in iedere kamer.

 

Unieke eenlingen

Er is meer fotokunst op plexiglas met bijzondere personen te vinden bij Umo Art Gallery. Zoals bijvoorbeeld de surfer, die in een abstract beeld de golven bedwingt. Het dynamische beeld in grijstinten is er een om naar te blijven kijken. Dan is er ook het prachtige kunst schilderij van illustrator en kunstenaar Sébastien Del Grosso. Een onheilspellend geheel, waarin een klein jongetje met grote angstige ogen door een donker bos loopt. De dunne, lang uitgestrekte bomen lijken hem niet te kunnen beschermen tegen iets dat uit de duisternis opdoemt. Of is het ook gewoon een plant? Fotokunst op plexiglas in dezelfde kleurstelling, maar met een heel andere lading, is N/T van Paulo Medeiros, waarin een ballerina centraal staat. Deze fotokunst op plexiglas zal rust brengen in elke kamer, hoe druk de wereld eromheen ook is.

 

Van stad tot zwembad

Wie juist houdt van een wat drukker beeld, waarop veel gebeurt, kan terecht bij stadskunst. Zeker wanneer de fotokunst op plexiglas gemaakt is door Igor Shrayer. Zoals New York, waarin hij een straat in de wereldberoemde stad op wonderbaarlijke wijze heeft vastgelegd. Door verschillende technieken door elkaar heen te gebruiken en kleuren op een bijzondere manier aan te brengen valt de drukte u bijna aan, wanneer u naar het geheel kijkt. Het dynamische stadsleven, op onnavolgbare wijze verbeeld. Ook rondom het zwembad dat het centrale punt vormt in de fotokunst Swimming Renate Reichert gebeurt veel. Is het een modern zwembad of terug in de jaren ’50, zoals het uiterlijk van de dame die doods haar ogen wegdraait doet vermoeden? Een mysterieus beeld, waarop veel te zien is.

 

Ingelijst of plexiglas kunst?

U kunt bij Umo Art Gallery kiezen voor verschillende afwerkingstechnieken. Uw favoriete foto kan natuurlijk ingelijst worden, maar bekijkt u ook eens de mogelijkheid om de fotokunst op plexiglas te laten verlijmen. Daarbij verlijmen wij uw fotokunst tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Het geheel wordt met een aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik aan de wand bevestigd, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Uw fotokunst op plexiglas zal echt die museum look hebben en altijd de aandacht naar zich toetrekken.

 

Haal fotokunst op plexiglas in huis

Wij kunnen, wanneer u dat fijn vindt, naast de afwerking ook de montage van uw fotokunst op plexiglas voor u verzorgen. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief