088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Films en sterren

James Bond, Rocky, spaghettiheld Bud Spencer of toch een elegante Grace Jones als May Day aan de muur? Bij Umo Art Gallery vindt u foto’s van de grootste sterren om als plexiglas kunst of ingelijst aan uw wand te bevestigen. De foto’s zijn van museumkwaliteit, evenals de afwerking.

Bond, James Bond

Haast geen enkele andere naam doet zoveel belletjes rinkelen als Bond. James Bond, om precies te zijn. Deze fictieve Britse geheim agent die in 1953 het levenslicht zag dankzij auteur Ian Fleming, maar later veel bekender werd dankzij de maar liefst 24 films rondom zijn personage, is bij vrijwel iedereen wel bekend. Agent 007, zoals zijn codenaam luidt, is door veel acteurs vertolkt. Sean Connery beet het spits af. Een karakteristieke foto uit die tijd vindt u als foto art bij Umo Art Gallery. Maar ook van latere James Bonds als Roger Moore en Pierce Brosnan zijn charmante foto’s in onze collectie te vinden. Het is maar net wie u favoriete 007 is.

 

Scènes

Voor karakteristieke scènes uit beroemde films kunt u ook bij Umo Art Gallery terecht. Natuurlijk biedt bovengenoemde James Bond genoeg van dit soort scènes, die u nooit zal vergeten. Bijvoorbeeld Sean Connery en Martine Beswick in het bootje, afkomstig uit de film Thunderball. Of die met Ursula Andress in Dr. No. Maar ook uit andere films vindt u scènes in onze collectie. Bijvoorbeeld Bud Spencer in Si Può Fare… Amigo (Amen Broeder, Amen), de Italiaanse spaghettiwestern die in 1972 dankzij de komische dialogen de wereld veroverde. Ook Rocky zien we in actie, terwijl hij zich opdrukt in de ring. Of kiest juist voor zijn tegenstander, die wordt opgepept door zijn coach.

 

Behind the scenes

U kunt er ook voor kiezen uw favoriete ster afgebeeld als zichzelf aan de muur te hangen. Van Bud Spencer vindt u bij Umo Art Gallery een aantal foto art kunstwerken waarop hij bijvoorbeeld gewoon in een restaurant zit, of vriendelijk glimlachend de lens in kijkt. Daniel Craig in net pak op de rode loper behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Afwerking en montage

Wanneer u zeker weet welke foto u graag aan de wand ziet, rest de keuze voor ingelijste foto kunst of een plexiglas schilderij. Wanneer u uw foto laat inlijsten maken wij daarvoor gebruik van een passe-partout. Wanneer u echte galerie- en museumkwaliteit wenst doet u er goed aan voor de plexiglas techniek te kiezen. Daarbij verlijmen wij uw foto art tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Het geheel wordt met een aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik aan de wand bevestigd, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Zo wordt uw favoriete kunst op plexiglas extra benadrukt.

 

Haal uw favoriete ster in huis

Weet u welke ster u in huis wil halen, en of u de foto kunst ingelijst of op plexiglas verlijmd wil hebben? Geef dat, en het gewenste formaat, dan aan ons door. Wij regelen de rest. Tot in het kleinste detail: wij kunnen desgewenst ook de montage bij u thuis verzorgen. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief