088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Movie – wanddecoratie foto op glas

Zoekt u naar wanddecoratie foto op glas? Wilt u James Bond, Rocky, spaghetti held Bud Spencer of toch een elegante Grace Jones als May Day aan de muur? Bij Umo Art Gallery vindt u beelden van de grootste sterren als wanddecoratie foto op glas. De foto op glas is van museumkwaliteit, evenals de afwerking. Welke ster haalt u in huis?

Bond, James Bond als wanddecoratie met foto op glas

Haast geen enkele andere naam doet zoveel belletjes rinkelen als Bond. James Bond, om precies te zijn. Deze fictieve Britse geheim agent die in 1953 het levenslicht zag dankzij auteur Ian Fleming, maar later veel bekender werd dankzij de maar liefst 24 films rondom zijn personage, is bij vrijwel iedereen wel bekend. Agent 007, zoals zijn codenaam luidt, is door veel acteurs vertolkt. Sean Connery beet het spits af. Een karakteristieke foto op glas uit die tijd vindt bij Umo Art Gallery. Maar ook van latere James Bonds als Roger Moore en Pierce Brosnan zijn charmante varianten in onze collectie te vinden. Het is maar net wie u favoriete 007 is.

 

Wanddecoratie foto op glas filmscènes

Voor karakteristieke scènes uit beroemde films kunt u ook bij Umo Art Gallery terecht. Natuurlijk biedt bovengenoemde James Bond genoeg van dit soort scènes, die u nooit zal vergeten. Wilt u een beroemde scène als wanddecoratie foto op glas? Denk bijvoorbeeld Sean Connery en Martine Beswick in het bootje, afkomstig uit de film Thunderball. Of die met Ursula Andress in Dr. No. Maar ook uit andere films vindt u scènes in onze collectie. Bijvoorbeeld de Italiaanse spaghettiwestern die in 1972 dankzij de komische dialogen de wereld veroverde. Ook Rocky zien we in actie, terwijl hij zich opdrukt in de ring. Kies uw favoriete scène en gebruik deze als wanddecoratie foto op glas!

 

Afwerking en montage

Wanneer u zeker weet welke ster u graag ziet ter wanddecoratie, rest de keuze om deze te laten inlijsten of om deze te laten verlijmen op plexiglas. Wanneer u uw favoriet laat inlijsten maken wij daarvoor gebruik van een passe-partout. Wanneer u echte galerie- en museum kwaliteit wenst doet u er goed aan om voor de wanddecoratie foto op glas, oftewel de plexiglas techniek te kiezen. Bij de wanddecoratie foto op glas verlijmen wij uw favoriete ster tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Het geheel wordt met een aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik aan de wand bevestigd, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Zo wordt uw favoriete wanddecoratie foto op glas nog specialer!

 

Haal uw favoriete ster in huis

Weet u welke ster u in huis wilt halen? En of u het film schilderij ingelijst of als wanddecoratie foto op glas, op plexiglas verlijmd wil hebben? Kies uw favoriete film schilderij en selecteer het gewenste formaat. Wij regelen de rest van uw wanddecoratie foto op glas. Tot in het kleinste detail: wij kunnen desgewenst ook de montage bij u thuis verzorgen. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder met de wanddecoratie foto op glas.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief