088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Droom even weg in de woestijn

Een woestijn is zoveel meer dan een saaie zanderige vlakte. Dat merkt u vanzelf als u de uiteenlopende tinten in de fotoafdrukken van Umo Art Gallery ziet. Van eindeloze rode vlakten tot donkergele golvende zandduinen. Dat een woestijn zelfs een paars doek kan opleveren, bewijst de ‘Salar de Uyuni’. Dit kraterlandschap laat u tot aan de horizon kijken, waar een donkere berg tegen de achtergrond van een roze lucht staat. Het lijkt haast een andere wereld. Liever een minder kleurrijk doek aan de muur? Dat kan. Zo zijn er bij Umo Art Gallery diverse zwart-wit uitvoeringen van de woestijn. ‘Marvel’ geeft bijvoorbeeld een mysterieus gevoel door de grijsachtige zandvlakten tegen een donkere lucht. U kiest zelf welk gevoel u in huis wilt halen.

 

Beweging of stilleven?

Waar de een liever rust creëert met een woestijnlandschap, mag er bij de ander iets meer leven in het kunstwerk zitten. Bij Umo Art Gallery heeft u beide opties voor het uitkiezen. Ga bijvoorbeeld mee met een jeeptour door de woestijn in het werk ‘Hot Pursuit’, waarbij u vanaf de neus van een Jeep het zandspoor van uw voorganger volgt. Zie een eenzame wandelaar over een zandduin lopen of bekijk de kamelenkaravaan in het gouden zonlicht.

 

Hoe mogen wij uw kunstwerk leveren?

Vergelijk op uw gemak alle woestijnlandschappen in onze digitale galerie. Binnen een paar klikken bent u eigenaar van uw nieuwe fotoafdruk en kunt u uw interieur helemaal afmaken. U mag kiezen hoe wij uw nieuwe doek afwerken. Bijvoorbeeld een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout komt er extra focus op uw werk te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Zo heeft u alle tijd om te kijken of het woestijnlandschap inderdaad bij u past. Zo kunt er nog jaren plezier van hebben.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief