088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Eén textuur, veel varianten

Van een bodem tot fruit en planten, alles heeft een textuur. Wanneer deze op de juiste manier in beeld wordt gebracht, is het met recht kunst. Dat bewijst de collectie textuur van Umo Art Gallery. Welke kleur of tint u ook zoekt, binnen deze collectie vindt u de meest verrassende werken. Ook de vormgeving verschilt enorm per doek. Houdt u meer van strak en rechtlijnig? Dan is wellicht de ‘Geometry of oil’ iets voor u. Ook ‘Lines’ en ‘Lines II’ zijn strak vormgegeven. Deze doeken nemen u mee een veld met zachte tinten in. Een manier om texturen in beeld te brengen, is door in te zoomen. Dit ziet u goed bij het ‘Skeleton’, waarin de kunstenaar een blad van heel dichtbij in beeld heeft gebracht. ‘Fungal forest’ brengt op knappe wijze een feloranje paddenstoel in beeld. U kunt ernaar blijven kijken. En goed nieuws. Dat kan, wanneer dit doek boven uw eigen bank komt te hangen!

 

Kies de textuur in uw kleur

Het mooie van texturen is dat ze in diverse kleuren beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld de eerder genoemde oranje paddenstoel of het diepe blauw van Laguna Colorada. Dit meer in Bolivia kleurt donkerrood door de algen die zich hierin bevinden. Die scheidslijn tussen het rode en blauwe is in dit werk prachtig afgezet. Zo zijn er meerdere fotoafdrukken die een verhaal achter de textuur bewaren. Neem de ‘California aerial’, waarin een prachtige delta te zien is. De kunstenaar van ‘Save the world’ drukt u letterlijk met uw neus op de droogte.

 

Uw textuur snel aan de muur

Het fijne aan een digitale galerie is dat u eerst in alle rust de doeken kunt bekijken. Wanneer u het kunstwerk met de textuur hebt uitgekozen dat bij u past, legt u hem met slechts één muisklik in uw winkelmandje. Daarna kunt u nadenken over de manier waarop u het wilt laten inlijsten. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Dat geeft niets. Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Bekijk rustig of uw gekozen textuur in uw interieur past.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief