088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Geniet elke dag van het Noorderlicht

U kunt natuurlijk afreizen naar het noorden en hopen dat u op het juiste moment op de juiste plaats bent om het noorderlicht te zien. Maar gelukkig kunt u het noorderlicht ook naar u toe halen. Bijvoorbeeld door een van de prachtige fotoafdrukken bij Umo Art Gallery aan te schaffen. Of u hebt juist mooie herinneringen aan dit natuurverschijnsel en wilt hier dagelijks aan herinnerd worden. Een kijkje in onze digitale galerie is het zeker waard.

 

Het noorderlicht in verschillende uitvoeringen

Het is maar één fenomeen, maar het noorderlicht ken veel verschillende uitvoeringen. Dit ziet u direct wanneer u de collectie bij Umo Art Gallery ziet. Zo is er een verschil in kleuren. Van felgroene lichtstralen, tot paars-roze luchten. Maar de werken kennen ook een grote verscheidenheid aan vormen. Neem de ronde kringen rondom een berg van ‘Kirkjuffell Aurora’, ga juist voor de strakkere lijnen of een prachtige groene gloed boven een sparrenbos. Wilt u wel deze sfeer in uw interieur, maar passen de groene kleuren daar niet bij? Dan kiest u voor een geweldige sterrenhemel. Bijvoorbeeld bij de fotoafdruk ‘At the edge of the world’ of ‘Bristlecone Pine’. Zo kunt u met slechts één onderwerp toch nog alle kanten op.

 

Kies uw favoriete fotoafdruk

Wanneer u uw prachtige fotoafdruk van het noorderlicht hebt uitgekozen, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Dat begrijpen we bij Umo Art Gallery. Daarom kunt u uw nieuwe aankoop gemakkelijk regelen door het online te bestellen. Met één klik ligt het werk al in uw winkelwagentje en binnen 10 werkdagen hangt het daadwerkelijk aan uw eigen muur. U mag kiezen hoe wij uw nieuwe doek afwerken. Bijvoorbeeld een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout komt er extra focus op uw werk te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Op die manier krijgt u een goede indruk van het noorderlicht in uw interieur.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief