088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Helemaal in de wolken met uw luchtaanzicht

Een luchtballonvaart maakt u niet iedere dag. Maar van het uitzicht kunt u wel dagelijks genieten wanneer u de fotokunst met luchtaanzicht bij Umo Art Gallery bestelt. De kleurrijke bootjes in de haven van Marina of een zonsopkomst van bovenaf. ‘So whatever makes you see, makes you believe’ is niet voor niets de titel van een van de kunstwerken. U kunt er namelijk volledig uw eigen fantasie in kwijt. Want welke diepblauwe baai ziet u hier vanuit de lucht? En, boven welk Aziatisch landschap zweven de gefotografeerde luchtballonnen? Het is maar net welk gevoel het kunstwerk bij u oproept. Wellicht denkt u door uw nieuwe kunstwerk terug aan een mooie reis naar het buitenland of roept het discussie op over de boodschap die de foto uitstraalt. Zo is uw nieuwe aankoop van Umo Art Gallery een geliefd gespreksonderwerp voor u en uw gasten.

Luchtaanzicht van topkwaliteit

De fotokunst van Umo Art Gallery geeft u het gevoel dat u zelf boven het landschap zweeft. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte galeriekwaliteit. U kunt kiezen voor diverse afmetingen. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Zo lijkt het net of u zelf van bovenaf op het landschap kijkt.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Zo bent u binnen no time helemaal in de wolken.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief