088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Met uw voeten in het frisse gras

Kent u dat zomerse gevoel van uw blote voeten in het frisse gras? Houd dit gevoel vast door een prachtige hoogwaardige foto van grasland aan de muur. Grasland kan ook een waar kunstwerk opleveren. Zo heeft Umo Art Gallery zeer uiteenlopende composities met gras in de collectie. Neem bijvoorbeeld de terrassen van rijstvelden of de glooiende groene heuvels van ‘Morning dreams’. Houdt u meer van strakke lijnen? Dan kiest u bijvoorbeeld voor ‘Green’, wat maar zo een Nederlands polderaanzicht zou kunnen zijn. Zelfs wanneer de kleur groen niet uw favoriet is, kunt u uw hart ophalen in de collectie graslandschappen. Wat dacht u bijvoorbeeld aan een bovenaanzicht van akkerland of een zwart-wit portret van een verlaten Serengeti. Ook blijft u kijken naar de groenstroken in het kunstzinnige ‘Shadow of a tree’.

Levensechte fotokunst

Met de fotokunst van Umo Art Gallery ruikt u haast het frisse groene gras in uw huiskamer. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte galeriekwaliteit. U kunt kiezen voor diverse afmetingen. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Zo lijkt het net of u zich middenin in het grasland bevindt.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Zo hangt uw kleurrijke werk zo snel mogelijk aan uw eigen muur.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief