088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Een boswandeling vanaf uw bank

Welk jaargetijde het ook is. Bossen zorgen het hele jaar door voor een fantastisch beeld. De professionele fotografen die verbonden zijn aan de Umo Art Gallery hebben deze beelden gelukkig vastgelegd. Op die manier heeft u de mogelijkheid om uw interieur te verrijken met een boslandschap. De keuze aan beelden is groot. Kiest u voor een frisgroen bos of juist gekleurde bomen van een herfstbos. Het werk met wuivende palmbomen geeft u een waar vakantiegevoel. De ree die in de verte opdoemt of de vogel tussen de donkere takken zijn levendige toevoegingen aan het al zo mooie landschap. De berkentakken in het thema ‘Black and white’ zijn passender in een rustig interieur. Naar de eindeloze verte van het ‘Labyrinth’ kunt u wel blijven kijken. En dat in uw eigen huiskamer! Of slaapkamer, of hal natuurlijk. Het is maar net waar u de sfeer naar boven wilt halen.

Galeriekwaliteit

De fotokunst van Umo Art Gallery geeft u het gevoel dat u zelf in het bos wandelt. De werken zijn dan ook van levensechte galerie kwaliteit. Er is keuze tussen verschillende afmetingen. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. U haalt het bos uw huiskamer in.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete beeld van een bos hebt uitgezocht op onze website, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Dus waarom zou u naar het bos gaan, als u het bos ook gemakkelijk naar u toe kunt halen?

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief