088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Even in de bergen

Waarom zou u per se op vakantie moeten om te genieten van uw lievelingslandschap? De rustige omgeving van de bergen haalt u gewoon in huis! Kies uw favoriete beeld gemakkelijk bij Umo Art Gallery. De spitse bergtoppen van ‘Morning light on Hoodoos’ of juist het glooiende landschap van ‘Lofoten reflection’. U kiest zelf welke sfeer u boven de bank, in de hal of bijvoorbeeld in de slaapkamer hangt. Ook wat betreft de kleuren kunt u alle kanten op. Een rode gloed van ‘Redemption’ of juist een koeler kleurenpalet van ‘Reinebringen views’? Met de diverse zwart-witte werken creëert u een mysterieuze sfeer. Welke uitstraling u ook kiest, Umo Art Gallery heeft het in de collectie. In enkele werken wordt de nadruk op een bepaald punt gelegd, neem de steenbokken op de bergrand een helderblauw meer of een waterval.

Galeriekwaliteit

De fotokunst van Umo Art Gallery geeft u het gevoel dat u zelf in de bergen wandelt. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte galerie kwaliteit. U kunt kiezen voor diverse afmetingen. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Zo lijkt het net of het berglandschap daadwerkelijk op u afkomt.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Zo bent u even weer terug in uw geliefde bergen.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief