088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Breng uw fantasie tot leven

Grote kans dat u nooit op de maan komt. Gelukkig is er binnen Umo Art Gallery een collectie abstracte fotowerken. U waant zich op de ‘Mineral moon’, boven een fantasievallei of middenin een kleurrijke rotspartij. Het is maar net wat u erin ziet. Of uw gasten natuurlijk. Niets brengt meer gesprekken op gang dan een abstract kunstwerk aan de wand. In de digitale galerie zijn de werken al indrukwekkend. Laat staan als u ze zelf in groot formaat in uw interieur kunt plaatsen. ‘The summer we fell in love’ brengt de romantiek uw woonkamer in. De ‘Vortex of lights’ is een donker verticaal werk met sierlijke vormen. In de collectie van abstracte werken bij Umo Art Gallery kunt u alle kanten op.

Abstracte kunst, echte kwaliteit

Bij de abstracte collectie van Umo Art Gallery kunt u even helemaal wegdromen. Hoewel het abstracte kunst is, lijkt het alsof u naar een foto kijkt. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte kwaliteit. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Uw zicht op de abstracte werken van Umo Art Gallery is hierdoor perfect.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte. Zo weet u precies of dat ene gedurfde kleurcontrast wel echt boven uw bankstel past.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief