088 - 02 33 370 info[email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Landscapes nature

Een rustgevend sneeuwlandschap, de zachte ‘chocolate dunes’ of oneindige ‘endless woods’. Met de fotokunst van Umo Art Gallery haalt u de gewenste sfeer moeiteloos in huis. Eén blik geeft al een gevoel van rust en ruimte. Wilt u meer diepgang of mysterie aan de muur? Kies dan voor een adembenemende zonsopkomst of een kronkelende rivier door de bergen. De kleurcontrasten zorgen ervoor dat u weer terugdenkt aan die vakantie in de bergen of dat weekend aan het strand. Iets meer beweging op uw doek? Kies dan bijvoorbeeld voor de schepen in de haven, de zwevende luchtballonnen of een kamelenkaravaan door de woestijn. Alle fotoafdrukken geven u het gevoel dat u zelf bij het tafereel aanwezig bent. De landscape nature werken zijn er in alle kleursamenstellingen en contrasten, zo is er voor ieder interieur een passend fotokunstwerk te vinden. De werken zijn van verschillende fotografen. Dit is terug te zien in de verschillende technieken en invalshoeken.

Galleriekwaliteit

De fotokunst van Umo Art Gallery geeft u het gevoel dat u er zelf bij bent. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte gallerie kwaliteit. U kunt kiezen voor diverse afmetingen. De meeste werken zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De kunstwerken zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Zo lijkt het net of het landschap daadwerkelijk op u afkomt.

 

Bestellen en service

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor een uitvoering in plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Toch nog twijfel over uw gekozen werk? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshopservice krijgt u een duidelijke impressie van de fotokunst in uw eigen ruimte.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief