088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Landscapes nature – wanddecoratie plexiglas

Een rustgevend sneeuwlandschap, de zachte ‘chocolate dunes’ of oneindige ‘endless woods’. Met de wanddecoratie plexiglas van Umo Art Gallery haalt u de gewenste sfeer moeiteloos in huis. Eén blik op deze wanddecoratie geeft al een gevoel van rust en ruimte. De landscape nature werken zijn er in alle kleursamenstellingen en contrasten, zo is er voor ieder interieur een passend wanddecoratie plexiglas te vinden. De werken zijn van verschillende fotografen. Dit is terug te zien in de verschillende technieken en invalshoeken. Bekijk ons aanbod wanddecoratie plexiglas en ervaar de rust van onze collectie landscapes nature.

Aanbod van Umo Art Gallery

Wilt u meer diepgang of mysterie aan de muur? Dan vindt u binnen onze collectie ook geschikte wanddecoratie plexiglas. Kies voor een adembenemende zonsopkomst of een kronkelende rivier door de bergen. De kleurcontrasten zorgen ervoor dat u weer terugdenkt aan die vakantie in de bergen of dat weekend aan het strand. Iets meer beweging op uw wanddecoratie plexiglas? Kies dan bijvoorbeeld voor de schepen in de haven, de zwevende luchtballonnen of een kamelenkaravaan door de woestijn. Alle fotoafdrukken geven u het gevoel dat u zelf bij het tafereel aanwezig bent.

 

Wanddecoratie plexiglas met galeriekwaliteit

De wanddecoratie plexiglas van Umo Art Gallery geeft u het gevoel dat u er zelf bij bent. Niet zo gek, want stuk voor stuk zijn de werken van levensechte galerie kwaliteit. U kunt kiezen voor diverse afmetingen. De meeste wanddecoratie zijn verlijmd tussen 3 mm hoogglans plexiglas en 3 mm dibond. De wanddecoratie plexiglas zijn voorzien van een rondom aluminium-ophangprofiel waardoor het kunstwerk 2 cm van de muur komt, dit creëert een zwevend effect. Zo lijkt het net of het landschap daadwerkelijk op u afkomt. U kunt uw favoriete werk natuurlijk ook laten inlijsten.

 

De service van Umo Art Gallery

Toch nog twijfel over uw gekozen werk of het formaat? Wij hebben de oplossing! Met onze photoshop service krijgt u een duidelijke impressie van het wanddecoratie plexiglas. Hierbij photoshoppen wij namelijk de wanddecoratie plexiglas in uw gewenste ruimte, waardoor u al een goed beeld krijgt bij de kracht van een foto op plexiglas.

 

Wanddecoratie plexiglas bestellen

Wanneer u uw favoriete landschapsbeeld hebt uitgezocht in onze digitale galerie, bent u nog slechts een paar klikken verwijderd van uw aankoop. Kies voor wanddecoratie plexiglas of laat uw werk inlijsten. Met een passe-partout zorgen wij ervoor dat er extra focus op uw werk komt te liggen. Wilt u onze collectie wanddecoratie plexiglas en de hoogstaande kwaliteit ervan liever in het echt aanschouwen? Wij verwelkomen u graag in het beursgebouw ETC Expo in Culemborg. Hier hebben wij een eigen expositieruimte waar u de diverse collecties wanddecoratie plexiglas aandachtig kunt aanschouwen. U vindt ons op de eerste verdieping, op stands 21 & 22.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief