088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Flowers – zwart-wit

Bloemen als foto kunst aan de muur is altijd een goed idee. Een neutraal kunstwerk, met toch genoeg om naar te kijken. Zeker wanneer u kiest voor een foto in zwart-wit ziet zo’n bloemenfoto er al gauw heel kunstzinnig uit. Dat geldt zeker voor de collectie die u bij Umo Art Gallery vindt. Bij ons kunt u terecht voor werken van de beste fotografen. U kunt uw foto kunst op plexiglas laten verlijmen, voor die echte museumlook, of de foto laten inlijsten. Neem een kijkje in ons ruime assortiment, en maak uw keuze.

 

Pracht in eenvoud

Om een echt rustpunt te creëren zet u al een eerste goede stap door voor bloemen te gaan. Ook een uitvoering in zwart-wit helpt mee. Tijdloos en minimalistisch: ideaal wanneer de rest van uw interieur bijvoorbeeld heel druk is, of wanneer u uw stijl in grijstinten wil doorvoeren in u kunst. Wanneer u ook nog voor een heel rustige foto kiest is uw missie compleet. Bekijk bijvoorbeeld eens ‘Beauty of a Weed’ van Shogun. Deze bijzondere foto laat in al zijn eenvoud precies zien wat de titel beloofd: de schoonheid van onkruid. Simpel, minimalistisch en vooral heel erg mooi. Ook ‘Dignified’ van Priska Wettstein valt in deze categorie. Eén bloem, in zwart-wit, en heel erg mooi.

 

Bloemen om uren naar te kijken

U vindt in de collectie van Umo Art Gallery ook bloemen die niet zozeer rust oproepen, maar waar u vooral uren naar kan kijken. Zoals ‘Dogwood’ van Sarah Wright. Zijn deze bloemen met tak van onderen gefotografeerd of juist van boven? Wat zijn het voor soort bloemen en welke kleur zouden ze hebben? Met ‘Dance With Me, She Said’ toont fotografe Yvette Depaepe een bloem die haast terwijl je ernaar kijkt lijkt te groeien. Of is het, zoals de titel doet suggereren, dansen? Zeker zullen we het nooit weten. Ook ‘Early Sensation’ van dezelfde fotografe is een bijzonder werk. Waarom staan of liggen deze bloemen in deze vorm?

Kleurrijke bloemenpracht

Bent u op zoek naar een echte kleurenexplosie op de wand? Bekijk dan onze collectie Flowers in kleur. Daar vindt u net als in onze zwart-wit-collectie, een aantal heel bijzondere foto art werken. Door de kleuren zijn deze wat speelser. Net zoals hun zwart-witte “broertjes en zusjes” vindt u tussen deze foto’s minimalistische kunstwerken die rust uitstralen, maar ook een aantal die tot nadenken stemmen en zelfs een paar parels die zich lijken te bewegen op het snijvlak van fotografie en schilderij.

 

Afwerking en montage

Heeft u een keuze kunnen maken tussen onze foto kunst met bloemen in zwart-wit? Dan is het tijd om te bepalen hoe u deze kunst graag afgewerkt ziet. U kunt uw foto kunst op plexiglas laten verlijmen, om er echte plexiglas kunst van te maken. Deze techniek wordt regelmatig in musea en galerieën gebruikt, en dat is niet zo gek. Het is niet alleen een duurzame techniek, waarbij kleuren lang bewaard blijven, maar een plexiglas schilderij ziet er ook nog eens bijzonder luxueus en stijlvol uit. Dat komt ook doordat uw plexiglas kunst op een aluminiumprofiel van zo’n 2 centimeter dik aan de muur wordt bevestigd. Daardoor lijkt de foto wat te zweven, en genereert deze extra aandacht. U kunt er ook voor kiezen uw favoriete foto in te laten lijsten. Daarvoor gebruiken wij een passe-partout.

 

Foto kunst Flowers in zwart-wit aan uw muur

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment foto art Flowers in zwart-wit, kiest u de gewenste aflevering en afmeting. Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen uw foto eventueel ook voor u aan de wand monteren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief