088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Flowers - kleur

Een bloem aan de muur is altijd goed. Niemand zal er iets op aan te merken hebben, en bij velen zal het een prettig lente-, of misschien zelfs zomers gevoel oproepen. Zeker wanneer u ervoor kiest een heel kleurige foto van een bloem op te hangen. In de collectie van Umo Art Gallery vindt u de allermooiste foto kunst van bloemen. Alle soorten en maten en in werkelijk alle kleuren: uw mooiste bloemenfoto in kleur vindt u bij ons. U kunt uw foto kunst op plexiglas laten verlijmen of deze in laten lijsten.

 

Simpel en realistisch

Houdt u het graag simpel, zeker wanneer het kunst aan de muur betreft? Richt u dan vooral op de relatief rustige bloemenfoto’s die u in onze collectie vindt. Deze zijn natuurlijk makkelijk ertussenuit te pikken, maar wij geven u toch graag wat tips. Zoals ‘Just Leaves’, een natuurfoto van François Casanova. Zoals de titel al doet vermoeden ziet u op deze foto inderdaad, alleen maar blaadjes. Het ontkiemende plantje is in het geheel groen, en de achtergrond helemaal wit. Een rustige uitstraling, met toch een felle kleur: heel bijzonder. ‘Zensation’ laat hetzelfde zien, met haast als enige verschil dat deze sprietjes veel dunner zijn. Op ‘Succulent’ van Vincent Mozqueda zien we een grote groene plant, en Coccinelle van Jeffrey Hummel vindt u een schattig klein lieveheersbeestje op groene bladeren: een ontzettend leuk en kleurrijk detail.

 

Kleurrijke bloemenpracht

Bent u op zoek naar een echte kleurenexplosie op de wand? Dan doet u er goed aan eens een werk als ‘Untitled’ van Dimitar Lazarov. Paarse, lieflijke bloemetjes met groene steeltjes en bladeren tegen een bijzondere geel met rode achtergrond. Door de uitstekende fotografie weet u haast niet waar u nu precies naar kijkt. Foto art om over na te denken. Brian Haslam heeft met ‘Magnolia’ een zeer kunstzinnige foto gemaakt, in stemmig wit met roze accenten. ‘Morning Air’ van Sahar Karami laat rode bloemen zien, - zijn het klaprozen? - in een veld. Wanneer u verder “in” het werk kijkt begint het steeds meer op een impressionistisch schilderij te lijken.

 

Haast schilderijen

De twee laatstgenoemde werken bevinden zich al op het snijvlak van fotografie en schilderijen, en in die categorie vindt u nog veel meer foto art bij Umo Art Gallery. Zoals Fabien Bravins ‘Seduction Games’. We zien een rode bloem, en nog een. Of is het de spiegeling van die ene rode bloem op de voorgrond? Door de witte, haast dauwachtige achtergrond krijgt de foto art een mysterieuze sfeer. ‘Zeeuws Knopje’ lijkt door het vogelperspectief en het aantal zelfde bloemen in verschillende groottes te dansen en ‘Wild Flowers’ van Hardik Pandya moet haast wel gephotoshopt zijn, zo bijzonder zijn de haast neon te noemen kleuren.

 

Uw Flowers in kleur bestellen

De allermooiste bloemen geselecteerd? Bedenk u dan of u uw foto kunst op plexiglas wil laten verlijmen of deze graag ingelijst aan de muur ziet. Wanneer u voor een plexiglas schilderij gaat wordt uw foto op plexiglas verlijmd en via een aluminiumprofiel van zo’n 2 centimeter dik aan de muur bevestigd. Dat creëert een licht zwevend effect, en zal extra de nadruk leggen op uw foto art. Maak uw keuze, en laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen uw werk eventueel ook voor u aan de muur monteren. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief