088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Flowers

Van heel minimalistisch tot juist heel dynamische foto’s waarbij de kleuren van uw plexiglas schilderij lijken af te spatten: bij Umo Art Gallery vindt u een ruime collectie bloemen foto art van de beste natuurfotografen. En fotokunst of schilderijen met bloemen zijn altijd een uitstekend idee om aan de muur te hangen. Sommige foto’s zijn zulke bijzondere kunstwerken, dat ze zich op het snijvlak van fotografie en schilderkunst lijken te bevinden. Is het een heel bijzondere foto, of echt een schilderij bloemen? Wanneer u de foto heeft gevonden, die precies past in uw interieur, dan kunt ervoor kiezen de kunst op plexiglas te laten verlijmen, of om deze in te laten lijsten. Neem gauw een kijkje tussen ons ruime assortiment, en maak uw keuze!

 

Rust in zwart-wit

Bent u van plan een rustpunt in uw kamer of kantoor te creëren? Ga dan voor foto kunst of een bloemen schilderij in zwart-wit. Zeker wanneer u kiest voor foto kunst waarop slechts één of twee bloemen te zien zijn zal uw kunstwerk een serene, minimalistische uitstraling hebben. Zoals ‘Beauty of a Weed’ van Shogun. Deze bijzondere foto laat in al zijn eenvoud precies zien wat de titel beloofd: de schoonheid van onkruid. Net zo minimalistisch, simpel, en vooral heel erg mooi is ‘Dignified’ van Priska Wettstein. Eén bloem, in zwart-wit, en toch voldoende om uren naar te kijken. Lotte Grønkjær, een expert op het gebied van bloemenfotografie, brengt met ‘Dahlia’ eenzelfde soort kunst naar onze Art Gallery. De dalia lijkt in close-up nog mooier dan we al dachten. En dat in zwart wit!

 

Met beweging

In deze zwart-wit categorie bieden wij u natuurlijk ook foto kunst van meerdere bloemen, of met meer dynamiek. Zoals Dance With Me, She Said’ waarin fotografe Yvette Depaepe een bloem toont die terwijl je ernaar kijkt lijkt te groeien. Of is het, zoals de titel doet suggereren, dansen? In ‘Dogwood’ van Sarah Wright zien we een grote hoeveelheid bloemetjes, maar zijn deze nou van onder of van boven gefotografeerd? Of is het een bloemen schilderij? Zeker weten doen we het niet, maar prachtig is het zonder twijfel.

 

Subtiele kleur

In de categorie Flowers in kleur vindt u naast spectaculaire en uitbundige bloemen foto kunst ook werken waarin iets meer subtiliteit is toegepast. Ook daarmee creëert u een fijne rustige sfeer. Zoals met ‘Coccinelle’ van Jeffrey Hummel. De fotograaf legde dit schattige kleine lieveheersbeestje op groene bladeren: een ontzettend leuk en kleurrijk detail. Mag het nog minimalistischer? Ga dan voor ‘Just Leaves’ van François Casanova. Daarop ziet u inderdaad alleen groene blaadjes, dun en ielig tegenover de grote witte achtergrond. Brian Haslam heeft met ‘Magnolia’ een zeer kunstzinnige foto gemaakt, in stemmig wit met roze accenten.

 

Explosieve kleuren

Bent u op zoek naar een echte kleurenexplosie aan de wand? Dan doet u er goed aan eens een werk als ‘Untitled’ van Dimitar Lazarov te bekijken. Helderpaarse bloemetjes met groene steeltjes en bladeren tegen een geel met rode achtergrond. Zoveel kleuren in een plexiglas schilderij, het is haast wonderbaarlijk. ‘Morning Air’ van Sahar Karami laat rode bloemen zien in een veld. Wanneer u verder “in” het werk kijkt begint het steeds meer op een impressionistisch schilderij met bloemen te lijken.

 

Foto art met flowers aan uw muur

Wanneer u uw favoriete bloemen kunst heeft gekozen, is het zaak om de juiste afmeting te kiezen. Weet u niet zeker wat de beste grootte is voor de muur waarvoor het werk bestemd is? Maak dan gebruik van onze Photoshop-service. U stuurt ons een foto van de ruimte waarin de foto art moet komen te hangen, en wij photoshoppen de foto erin. Zo kunt u precies bekijken hoe uw schilderij met bloemen eruit zal komen te zien. Vervolgens beslist u of u uw foto laat inlijsten of deze foto kunst op plexiglas laat verlijmen. Plexiglas kunst heeft als voordeel dat het er bijzonder stijlvol uitziet, en enorm duurzaam is. Wanneer u ook de afweging tussen een passe-partout en plexiglas kunst heeft gemaakt gaan wij voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief