088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Azië aan de muur

U bent op zoek naar een rustpunt in huis, of juist een beeld waarover nagedacht moet worden. Of heeft u een mooie verre reis gemaakt, waaraan u graag herinnerd wordt? Wat u reden ook is om Aziatische foto kunst te zoeken, u bent bij Umo Art Gallery aan het juiste adres. Kijk rustig rond in onze uitgebreide collectie, en bepaal welk Azië beeld het best bij u aan de wand past.

Rust en wijsheid

Kunt u de wijsheid van de monnik wel waarderen, en houdt u van de rust die deze mannen uitstralen? Bekijk dan eens de foto art waarop het boeddhisme een grote rol speelt. Zoals de mediterende groep, op de rug gefotografeerd. Door het vogelperspectief extra bijzonder. Veelzeggend is de plexiglas kunst van de monnik die eenzaam in een tempel tegen een pilaar aanleunt. Het sterke contrast tussen zijn heloranje gewaad en de grijzige omgeving maken dat het alleen-zijn extra benadrukt wordt. Ook het detail van een standbeeld, te vinden onder serienummer UA-SS240308794, straalt rust uit.

 

Actie

Voor wie juist wat actie op beeld zoekt heeft Umo Art Gallery ook de juiste foto kunst in de collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens de foto waarop de viering van het Chinese nieuwjaar centraal staat. Met het oplaten van een ontelbaar aantal wensballonnen wordt stilgestaan bij de jaarwisseling. Een feestelijk beeld, dat toch door de symmetrie en de enige zichtbare kleuren, warmoranje en zwart, niet te overweldigend is. De acht mannen op even zoveel paarden, die ten strijde lijken te trekken, leveren ook een dynamisch beeld op. Zeker door de wolken die om hen heen hangen, en het zwaaien met hun hoofddeksels. Paarden zonder passagiers, galopperend over een sneeuw- of zandvlakte, vindt u ook in onze collectie. Juist doordat het niet zo goed te zien is prachtige wanddecoratie voor elk seizoen.

 

Dagelijks leven

Het dagelijks leven in Aziatische landen lijkt voor ons bijzonder, maar is voor de inwoners zelf natuurlijk de normaalste zaak van de wereld. Door gewoon henzelf te zijn en zich te laten fotograferen gunnen ze ons een kijkje in hun leven, en dat levert fantastische kunstwerken voor ons op. Zoals de foto Smile, die Sarawut Intarob in Tibet schoot. Daarop een grote glimlach, uitnodigende, twinkelende ogen en twee uitgestoken armen, alsof u elk moment een flinke knuffel kan verwachten. Ook vindt u een aantal prachtige foto’s van heren die met hun vissersbootjes het avondeten bij elkaar proberen te vissen.

 

Afwerking en montage

U kunt ervoor kiezen de door u gekozen foto te laten inlijsten, met behulp van een passe-partout, of deze te laten verlijmen op plexiglas. Dankzij kunst op plexiglas is niet langer alleen de foto van museumkwaliteit, maar ook de afwerking. De gladde, luxueuze uitstraling die deze techniek als resultaat heeft, maakt dat uw plexiglas kunst zich zal bewijzen als een echte eyecatcher in uw huis of kantoor. Dat komt tevens door het licht zwevende effect, dankzij de bevestiging van uw plexiglas schilderij op een aluminium profiel van zo’n 2 centimeter dik. Wij monteren uw foto graag voor u aan de wand.

 

Haal Azië als plexiglas kunst in huis

Wanneer u uw favoriete foto met als onderwerp Azië heeft gevonden, bestelt u deze snel en gemakkelijk. Nadat u aan ons heeft doorgegeven welke afmeting u wil bestellen, en of u de foto graag ingelijst of op plexiglas verlijmd ziet, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief