088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Een stukje Afrika in huis

Misschien heeft u ooit een mooie reis over het continent gemaakt, die u onuitwisbare herinneringen heeft opgeleverd. Of is het juist uw grootste droom, om een van de landen te bezoeken? Welke reden u ook heeft om op zoek te gaan naar een Afrika schilderij of foto kunst van mensen, dieren of landschappen die bij het continent horen: u vindt de allermooiste kunstwerken bij Umo Art Gallery. U kunt ervoor kiezen uw kunst op plexiglas te laten verlijmen, of de foto art in te laten lijsten. Waar u ook voor kiest, met een kunstwerk van Umo Art Gallery haalt u een stukje Afrika in huis.

Mensen

Kunstwerken waarop mensen centraal hebben altijd iets speciaals. Het is alsof de afgebeelde personen u als toeschouwer een stukje van hun ziel laten zien. Dat geldt zeker voor de Afrikaanse mensen die u op de foto art van Umo Art Gallery geportretteerd ziet. Met hun vaak bijzondere uiterlijke kenmerken, waarmee zij hun verbondenheid met een bepaalde stam of dat ene volk uitdragen, weten zij elk portret een bijzondere feel te geven.

 

Sterke vrouwen

Zoals de vrouw die Giuseppe D'Amico wist vast te leggen, behorend bij de Ethiopische Mursi. Op Mursi Woman zien we een keur aan verschillende decoraties en vervormingen. Het meest in het oog springend is de lipschotel, waarmee de onderlip tot ongekende grootte wordt uitgerekt. Ook de verf, waarmee de vrouwen in deze stam hun lichaam en hoofd versieren, geeft aan dat het hier een bijzondere vrouw betreft. Ze kijkt intens de camera in, wat dit een portret maakt waar niemand omheen kan. De foto van de vrouw uit de Hamar stam, heeft het karakteristieke kleikapsel van rode oker en een stalen neksieraad, dat wil zeggen dat ze getrouwd is.

 

Details

Een al even krachtig beeld levert een detail van een gezicht op. Zoals de lippen, te vinden onder serienummer UA-IS003488. Er wordt al een tipje van de sluier gelicht: ook dit gezicht is rijkversierd. Maar we zien het hoofd niet in z’n geheel, waardoor het mysterieus blijft hoe het er precies uitziet. De ruggen van twee jonge stamleden, die de armen om elkaar heen hebben geslagen, staan ook mooi op de foto. Je ziet de bijzondere armbanden, de prachtige kettingen en de schelpensjerp die zij om zichzelf heen hebben gedrapeerd. Of kies juist voor een uitgezoomd beeld, zoals de fotoafdruk van de springende Masai. De vrolijkheid spat van het beeld, door de kleurrijke kleding maar vooral door de grote glimlach op elk gezicht.

 

Landschap

Niet zo geïnteresseerd in de mensen die op het continent leven, maar juist in de prachtige landschappen waarom Afrika bekendstaat? Ook dan kunt u voor uw plexiglas schilderij bij Umo Art Gallery terecht. Zoals het okergele Ethiopische dorpsdeel, dat met ondergaande zon op de achtergrond gefotografeerd is. De karakteristieke huisjes lijken haast een met hun zanderige ondergrond. U kunt er ook voor kiezen een wat groener landschap aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld die met karakteristieke hutjes, en een bijzondere boom op de voorgrond.

 

Dieren

Op geen enkel ander continent is het fotograferen van dieren zo populair als in Afrika. Dat is ook niet zo gek, met al die bijzondere soorten die er rondwandelen. De mooiste Wildlife-fotografie heeft Umo Art Gallery voor u bij elkaar gebracht. Neem voor de collectie een kijkje bij onze verschillende wildlife-categorieën en kies uw favoriete aap, leeuw, zebra of olifant.

Afwerking en montage

Wanneer u uw foto kunst bij Umo Art Gallery bestelt weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Niet alleen bieden wij de mooiste kunstwerken, van de allerbeste fotografen, ook de afwerking nemen wij voor onze rekening. U kunt ervoor kiezen uw foto in te laten lijsten, maar deze ook op plexiglas te laten verlijmen. Deze techniek heeft een luxueuze uitstraling tot gevolg, en wordt daardoor in veel musea en galerieën toegepast. De kwaliteit van de foto is een leven lang gewaarborgd, en door het licht zwevende effect –het plexiglas wordt op een aluminiumprofiel van 2 centimeter dik aan de muur bevestigd- krijgt uw plexiglas schilderij ongetwijfeld de aandacht die het verdiend. Wij monteren uw aankoop desgewenst bij u aan de wand.

 

Uw Afrika schilderij of foto bestellen

Wanneer u uw favoriete Afrika schilderij of foto heeft gevonden, bestelt u deze snel en gemakkelijk door de foto in uw winkelmandje te plaatsen. Geef aan ons door welke afmeting en afwerking uw wenst, en wij regelen de rest. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief