088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Culture

Toch altijd bijzonder, foto’s van een andere cultuur. Het doet u denken aan verre reizen, en laat u zich verwonderen over die andere manier van leven. Wanneer u foto kunst met beroepen, bijzondere gebouwen of, eigenlijk heel gewone, mensen uit een verre cultuur als kunst aan de muur hangt, weet u zeker dat u een eyecatcher met betekenis in huis heeft. Zo’n kunstwerk roept vragen op, en vormt daarmee altijd een gespreksonderwerp. Van het verre Oosten tot aan het Afrikaanse dagelijkse leven: u vindt de mooiste Culture-fotografie bij Umo Art Gallery.

 

Plexiglas kunst

U kunt bij Umo Art Gallery voor verschillende vormen van afwerking kiezen. Zo kunnen wij uw favoriete foto art natuurlijk in laten lijsten, middels een passe-partout. Bent u op zoek naar echt een bijzondere look? Maak er dan plexiglas kunst van! Wij verlijmen uw foto kunst op plexiglas, met siliconen op een aluminiumplaat. Het plexiglas paneel is in totaal 6 millimeter dik, van hoogwaardige kwaliteit en behoudt kleuren voor lange tijd. Het is niet voor niets dat deze methode veel wordt toegepast in musea en galerieën. Doordat het uiteindelijke plexiglas schilderij op een aluminiumprofiel van 2 centimeter dik wordt aan de muur wordt bevestigd, ontstaat er een licht zwevend effect, en dat is extra bijzonder.

 

Foto art uit Afrika

Misschien is het een continent waar u ooit uw hart aan hebt verloren, of is het uw grootste wens om ooit nog eens een van deze bijzondere landen te bezoeken? Wat u reden ook is, wanneer u op zoek bent naar de mooiste professionele foto’s uit Afrika, bent u bij Umo Art Gallery aan het juiste adres. U vindt bij ons onder meer portretten, close-ups, en natuurfotografie die samen het continent op magnifieke wijze verbeelden. Natuurlijk zeker wanneer het portretfotografie betreft, en de geportretteerde ons een kijkje in de ziel lijkt te geven. Met hun vaak bijzondere uiterlijke kenmerken, waarmee zij hun verbondenheid met een bepaalde stam of dat ene volk uitdragen, weten deze Afrikanen elk portret een bijzondere feel te geven. Maar u vindt bij ons ook de prachtigste landschappen.

 

Azië in beeld

U bent op zoek naar een rustpunt in huis, of juist een beeld waarover nagedacht moet worden. Of heeft u een mooie verre reis gemaakt, waaraan u graag herinnerd wordt? Wat u reden ook is om Aziatische foto kunst te zoeken, u vindt uw plexiglas kunst bij Umo Art Gallery. Monniken en tempels die rust en wijsheid uitstralen, feestelijke beelden of juist het gewone, dagelijkse leven zoals een visser die aan het werk is: wij bieden u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar foto art waarop Azië centraal staat.

 

Uw Culture kunst bestellen

Heeft u uw favoriete Culture foto kunst uitgekozen, en weet u ook al of u deze als plexiglas schilderij aan de wand wilt monteren, of liever laat inlijsten? Geef uw wensen dan aan ons door. Wij zorgen ervoor dat u uw foto art zo snel mogelijk in huis heeft en verzorgen, wanneer u dat wenst, ook de montage voor u. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief