088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Culture plexiglas schilderij

Het blijft altijd bijzonder, beelden van een andere cultuur. Het doet u terugdenken aan verre reizen en het laat verwonderen over die andere manier van leven. Wanneer u een plexiglas schilderij met beroepen, bijzondere gebouwen of mensen uit een verre cultuur als plexiglas schilderij aan de muur hangt, weet u zeker dat u een eyecatcher met betekenis in huis heeft. Een culture thema plexiglas schilderij roept vragen op en vormt daarmee altijd een gespreksonderwerp. Van het verre Oosten tot aan het Afrikaanse dagelijkse leven: u vindt het mooiste plexiglas schilderij met het thema Culture bij Umo Art Gallery.

 

Een plexiglas schilderij

U kunt bij Umo Art Gallery voor verschillende vormen van afwerking kiezen. Zo kunnen wij uw favoriet natuurlijk in laten lijsten, middels een passe-partout. Bent u op zoek naar echt een bijzondere look? Kies dan voor een plexiglas schilderij. Wij verlijmen hierbij uw keuze op plexiglas, met siliconen op een aluminiumplaat. Het plexiglas schilderij is in totaal 6 millimeter dik, van hoogwaardige kwaliteit en behoudt hierdoor ook haar kleuren voor lange tijd. Het is niet voor niets dat deze methode veel wordt toegepast in musea en galerieën. Doordat het uiteindelijke plexiglas schilderij op een aluminiumprofiel van 2 centimeter dik wordt aan de muur wordt bevestigd, ontstaat er een licht zwevend effect. Dat maakt het plexiglas schilderij nog extra bijzonder.

 

Bijzonder Afrika

Misschien is het een continent waar u ooit uw hart aan hebt verloren, of is het uw grootste wens om ooit nog eens een van deze bijzondere landen te bezoeken? Wat uw reden ook is, wanneer u op zoek bent naar de mooiste professionele beelden uit Afrika, bent u bij Umo Art Gallery aan het juiste adres. U vindt bij ons onder meer portretten, close-ups, en landschappen die samen het continent op magnifieke wijze verbeelden. Natuurlijk zeker wanneer het portretfotografie betreft, en de geportretteerde ons een kijkje in de ziel lijkt te geven. Met hun vaak bijzondere uiterlijke kenmerken, waarmee zij hun verbondenheid met een bepaalde stam of dat ene volk uitdragen, weten deze Afrikanen elk plexiglas schilderij een bijzondere feel te geven.

 

Azië in beeld

Bent u op zoek naar een rustpunt in huis? Of heeft u een mooie verre reis gemaakt, waaraan u graag herinnerd wordt? Wat uw reden ook is om Aziatische plexiglas schilderij te kiezen, u vindt uw perfecte plexiglas schilderij bij Umo Art Gallery. Monniken en tempels die rust en wijsheid uitstralen, feestelijke beelden of juist het gewone, dagelijkse leven zoals een visser die aan het werk is: wij bieden u een ruime keuze wanneer u op zoek bent naar een plexiglas schilderij waarop Azië centraal staat.

 

Uw Culture kunst bestellen

Heeft u uw favoriete Culture plexiglas schilderij uitgekozen en weet u ook al of u deze als plexiglas schilderij aan de wand wilt monteren, of liever laat inlijsten? Geef uw wensen aan ons door. Wij zorgen ervoor dat u uw plexiglas schilderij zo snel mogelijk in huis heeft. Daarnaast verzorgen wij, wanneer u dit wenst, ook de montage voor u. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief