088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Close Up Textuur

Hoe dichter u ergens op zit, hoe meer u ziet. Dat geldt zeker voor de beelden die u in onze Close Up Textuur-collectie vindt. Door in feite heel gewone texturen ver in te zoomen ontstaat er een bijzonder beeld. Of het nu een dierenhuid, een vloer, hout, huizen of een plant betreft: het verandert in een kunstwerk. Textuur kunst van de beste fotografen vindt u bij Umo Art Gallery. U kunt ervoor kiezen de foto kunst op plexiglas te laten verlijmen of het in te laten lijsten. Wat u ook kiest, wij verzorgen de afwerking en montage.

Dieren

Dierenhuiden zijn op zichzelf al bijzonder. Het is fascinerend om te zien hoe Moeder Natuur de mooiste patronen heeft weten te verzinnen. In close up worden de huiden extra bijzonder. Bijvoorbeeld die van de zebra. De strakke lijnen in zwart en wit vormen samen een rustig beeld, die uitstekend past in een interieur in grijstinten, maar ook een mooi rustpunt kan zijn in een kleurrijke kamer. Ook de panterhuid lijkt geometrisch uitgedacht, met de zwarte vlekjes over een heel lichtgele vacht. Het patroon van de tijger is willekeuriger, maar dat biedt juist de mogelijkheid om uren naar uw foto art te kijken en telkens weer iets nieuws te ontdekken.

 

Dicht op de stad

Afval kan verheven worden tot foto kunst wanneer het maar van dichtbij genoeg wordt vastgelegd. Bekijk de foto kunst van een stapel ingedrukte blikjes, onder serienummer UA-X1226956, hoogstwaarschijnlijk bij een afvalverzamelpunt gefotografeerd, en laat u verrassen. Ook een betonnen beeld is van heel dichtbij even kunstig als van een afstandje. Ali Ayer fotografeerde dan weer deuren. Heel veel deuren, heel dicht bij elkaar. Dat levert, zeker in close up, een intrigerend beeld op. U moet wellicht even afstand nemen om te ontdekken waar u naar kijkt.

 

Luchtige veren en wilde planten

Naast dierenhuiden en stadsbeelden vindt u nog tal van andere foto kunst van textuur in close up bij Umo Art Gallery. Zoals de foto’s waarop pauwenveren van heel dichtbij te zien zijn. Uw bezoekers, en u zelf misschien ook, moeten even goed kijken om te zien wat er nu precies gefotografeerd is. Maar dat is wat een kunstwerk doet, het laat ons nadenken. Daarom vindt u in onze collectie ook plexiglas kunst waarbij eigenlijk niet te ontcijferen valt wat er nu te zien is. Is het een vloer, een muur, een boomstronk of glas-in-lood? U mag het zelf bedenken. Zo heeft een ieder een eigen interpretatie.

 

Ingelijst of plexiglas kunst?

Nadat u uw favoriete textuur close up-foto uit de collectie heeft gekozen, en de gewenste afmeting aan ons hebt doorgegeven, is het tijd om te besluiten voor welke afwerking u gaat. Uw foto art kan natuurlijk ingelijst worden, maar bekijkt u ook eens de mogelijkheid er plexiglas kunst van te maken. Wij verlijmen uw foto tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Dankzij het aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik ontstaat er een licht zwevend effect. Een techniek die ook vaak wordt gebruikt in musea en galerieën, en die ook bij u thuis ervoor zal zorgen dat uw foto kunst als plexiglas schilderij niet aan de aandacht zal ontsnappen.

 

Uw textuur close up foto kunst bestellen

Wanneer u uw favoriete foto kunst heeft besteld, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij zorgen voor de gewenste afwerking, in plexiglas of een lijst, en monteren uw kunstwerk indien gewenst bij u aan de wand. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag!

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief