088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Close Up

Hoe dichter u ergens op zit, hoe meer u ziet. Dat geldt zeker voor de beelden die u in onze Close Up-collectie vindt. Door heel gewone zaken enorm uit te vergroten krijgen ze een heel bijzondere uitstraling. Ineens is het kunst. En wat voor kunst! Of het nu deuren, huizen, lampionnen, veren, grond of een motief is: de bijzondere close-ups van Umo Art Gallery vormen eyecatchers in elke kamer.

Licht en luchtig

Juist zaken die als heel licht en luchtig bestempeld kunnen worden, krijgen extra veel lading in een close-up. Zoals pauwenveren. In onze collectie vindt u verschillende kunstwerken waarvoor deze veren van heel dichtbij zijn gefotografeerd. Dan beseft u pas hoe bijzonder en kleurrijk deze veren zijn, terwijl ze toch echt gewoon door de natuur zijn voortgebracht. Het steeds terugkerende patroon is er een om uren naar te kijken. Ook de bladeren van een palmboom lijken, zeker vanaf de grond, een zwierig geheel, meedeinend op de wind. Van dichtbij geven ze ook dat soms oh zo nodige vakantiegevoel.

 

De stad van heel dichtbij

Ali Ayer fotografeerde deuren. Heel veel deuren, heel dicht bij elkaar. Dat levert, zeker in close up, een bijzonder beeld op. U moet wellicht even afstand nemen om te ontdekken waar u naar kijkt. Ook een waarschijnlijk betonnen beeld, is van heel dichtbij even kunstig als van een afstandje. Net als, heel verrassend, afval verheven kan worden tot foto kunst wanneer het maar van dichtbij genoeg wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld een stapel in elkaar gedrukte oude blikjes.

 

Voetstappen

Ver weg van de stad vinden we de woestijn, prachtig op de gevoelige plaat gezet door Mohammadreza Momeni. In Footprints zien we vanuit vogelperspectief een rij eenzame voetstappen door de woestijn. Door de oneindigheid van de woestijn, en de illusie dat de voetstappen aan beide kanten van het beeld gewoon doorlopen, levert de foto een heel rustig beeld op dat toch ook spanning oplevert. Hoe lang moet deze persoon wel niet lopen, voor hij de bewoonde wereld weer ziet?

 

Ingelijst of plexiglas kunst?

Nadat u uw favoriete close up-foto uit de collectie heeft gekozen, en weet welke afmeting het beste past in uw kamer of kantoor, is het tijd om te besluiten voor welke afwerking u gaat. Uw foto art kan natuurlijk ingelijst worden, maar bekijkt u ook eens de mogelijkheid om het kunstwerk met behulp van plexiglas te voorzien van een luxueuze uitstraling. Daarbij verlijmen wij uw foto art tussen 3 millimeter hoogglans en 3 millimeter dibond. Het geheel wordt met een aluminium ophangprofiel van 2 centimeter dik aan de wand bevestigd, waardoor er een zwevend effect ontstaat. Kunst op plexiglas zien we ook vaak in musea en galerieën. En dat is niet voor niets: het ziet er werkelijk prachtig uit en garandeert u dat u jarenlang plezier zal hebben van uw plexiglas schilderij of foto.

 

Uw close up foto kunst bestellen

Uw foto kunst bestellen gaat snel en gemakkelijk bij Umo Art Gallery. Laat ons weten welke foto en in welk formaat u graag aan uw wand ziet, en wij gaan voor u aan de slag. Wij kunnen naast de afwerking ook de montage van uw plexiglas kunst voor u verzorgen. Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar een specifiek beeld? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] Wij helpen u graag!

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief