088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Artistic Nude: lippen

Zoenen, likken en bijten. Een goed stel lippen aan de muur laat de fantasie op hol slaan. Bij Umo Art Gallery vindt u een ruime collectie aan stijlvolle en sensuele lippen. Hoewel deze foto art valt onder erotische kunst, is deze fotografie zo subtiel erotisch, dat u deze aan elke wand kunt hangen. Of dit nu in uw huiskamer, slaapkamer of op kantoor is. U kunt ervoor kiezen de foto in te laten lijsten, of voor een echt museaal effect te gaan door uw foto kunst op plexiglas te laten verlijmen. Neem een kijkje in onze ruime collectie en laat u verrassen door lippen in allerlei verschillende vormen en kleuren.

Lippen in zwart wit

Zeker in zwart-wit zijn erotische schilderijen met lippen als onderwerp een subtiele keuze. Door de grijstinten vormt deze foto kunst een rustpunt in elk interieur, hoewel het toch moeilijk zal zijn uw ogen van het afgebeelde af te wenden. Zoals bijvoorbeeld bij ‘Lust 1’ van fotograaf Jackson Carvalho. Daarop zien we een zoen die op het punt van beginnen staat. Of is het dat zilveren balletje dat de twee monden aan elkaar over gaan geven? Of, wacht, is het een tongpiercing? Het kunstwerk roept vragen op, en dat is precies wat kunst hoort te doen. ‘Lust 2’, het vervolgstuk, geeft antwoorden: dezelfde monden en lippen in actie. Het is toch een tongzoen. Een prachtig idee is het om de twee stukken als een tweeluik naast elkaar te hangen. Alsof u een film aan de muur heeft.

 

Felgekleurde en sprankelende lippen

Is subtiliteit niet aan u besteed, en bent u juist op zoek naar lippen die van de foto afknallen? Ga dan voor lippen in kleur. Ergens in het midden tussen een abstract, zwart-wit erotisch schilderij en de bovengenoemde knallende lippen beweegt zich naamloze kunstwerk met gouden lippen op een zwarte achtergrond. De gitzwarte achtergrond contrasteert fenomenaal met de sprankelende gouden lippen. Misschien nog wel meer bij de daarop gelijkende foto kunst waarop goudgekleurde, volle lippen op een witte achtergrond zijn geplaatst. Ook weer ideaal voor een tweeluik in een interieur waarin zwart-wit de boventoon voert. Nog knallender zijn de glanzend roodgeverfde lippen. Iets geopend, met een paar helderwitte tanden zichtbaar, hoort u de vrouw op de foto bijna kreunen. Ook hebben wij een gezicht in detail voor u in de collectie opgenomen, met diepzwarte en zeer voluptueuze lippen.

 

Afwerking en montage

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze Artistic Nude: lippen-collectie is het zaak om het juiste formaat te kiezen. Vindt u dit moeilijk in te schatten? Geen zorgen. Dankzij onze Photoshop-service kunt u precies zien welk formaat het beste eruitziet in uw interieur. U stuurt een foto op van de betreffende wand in de kamer, en wij Photoshoppen de door u gekozen foto erin. Als u het formaat heeft vastgesteld kunt u besluiten hoe u de foto art afgewerkt wil zien. U kunt ervoor kiezen de foto kunst op plexiglas te laten verlijmen. Zo’n plexiglas schilderij geeft een licht zwevend effect doordat de foto dankzij het aluminium ophangprofiel zo’n 2 centimeter van de muur af komt te hangen. Bovendien lijken de kleuren net wat helderder en zal uw kunst niet vervagen. Reden dat veel musea en galerieën voor deze vorm kiezen. De montage kunnen wij, indien gewenst, bij u thuis verzorgen.

 

Uw lippen kunst op plexiglas

Heeft u uw favoriete foto kunst met lippen gevonden, en weet u welk formaat u wil en of u de foto in laat lijsten of uw foto kunst op plexiglas laat verlijmen? Geef dit dan snel en eenvoudig online aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief