088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Artistic Nude: lingerie

Sexy, maar toch op subtiele wijze verbeeld. Dat vindt u in de Artistic Nude: Lingerie collectie van Umo Art Gallery. Net niet naakt genoeg laten de modellen van deze hoogwaardige naaktfotografie genoeg aan de verbeelding over. Dat levert spannende beelden op. In onze ruime collectie hebben wij een groot aantal van deze foto kunst opgenomen, in zwart-wit, met de focus op het lichaam of juist op het gezicht en soms zelfs licht abstract. Wanneer u uw favoriete foto heeft uitgekozen kunt u deze door ons laten inlijsten of uw foto kunst op plexiglas laten verlijmen.

Van top tot teen in lingerie

Een lichaam van top tot teen, net niet in volle glorie. Dat dat de fantasie prikkelt, weten ook fotografen maar al te goed. De meest sensuele foto art hebben wij verzameld in onze collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens de foto kunst onder de titel ‘Fifty Shades’. Vrijwel iedereen zal doorhebben dat deze naam verwijst naar die oh zo populaire film waarin bondage de hoofdrol speelt. Maar ook het beeld laat dit goed zien. Een vrouw in lingerie, van achter gefotografeerd zodat duidelijk is dat ze geboeid is, van wie we de reflectie in de spiegel zien. Sensueel en subtiel. Net als de zwart-wit fotografie van een dame van de achterkant. Gekleed in slechts een string, BH en hoge netkousen laat zij de kijker verlangen naar het zien van de voorkant.

 

Gedetailleerd

Nog subtieler zijn close-ups van lichaamsdelen. Foto’s die slechts een deel van het lichaam laten zien kunnen haast geschaard worden onder abstracte kunst. Het is lang niet altijd duidelijk waar u nu precies naar kijkt. Zoals het geval is bij ‘Red Violin’ van Erik Schottstaedt, om maar eens een voorbeeld te noemen. Daarop zien we twee nonchalant over elkaar gekruiste kuiten, met voeten in hooggehakte, sexy schoenen. Door de uitvoering in zwart-wit zou het ook zo een plexiglas schilderij kunnen zijn, in plaats van een foto. Even hooggehakte stiletto’s zien we in ‘Paris Paris’ van Betina La Plante. De enige kleur in deze foto in zwart-wit straalt van de zolen van de, naar wat de rode kleur doet vermoeden, pumps van het merk Louboutin. Liever gouden pumps? Kies dan voor ‘Golden Eyes’, van dezelfde fotograaf als Red Violin.

 

Lingerie in kleur

Wanneer u op zoek bent naar foto’s van personen in lingerie, maar dan in kleur, kunt u natuurlijk ook bij Umo Art Gallery terecht. Twee zich met elkaar vermakende dames op bed groot aan de wand? Wij hebben de foto voor u. Een vrouw alleen, overduidelijk genietend van de eerste zonnestralen door haar raam, slechts gekleed in roze ondergoed? Ook aan dit kunstwerk kunnen wij u helpen. Liever iets abstracter? Bekijk dan bijvoorbeeld eens ‘Red’ van Marina Studio. Een prachtig model, met klaproos in de hand in neutrale lingerie, waarop levensgrote klaprozen worden geprojecteerd. Een prachtig gestileerd beeld.

 

Afwerking en montage

Heeft u de juiste sensuele, of juist heel abstracte foto gevonden? Dan is het tijd om een keuze te maken betreft de afwerking van uw foto art. Maakt u er plexiglas kunst van? Dan verlijmen wij uw foto kunst op plexiglas, voor dat licht zwevende en duurzame effect. Met heldere kleuren en een verschrikkelijk mooie dieptewerking zal de door u gekozen foto een ware eyecatcher vormen, aan elke wand. Natuurlijk kunt u uw erotische kunst ook bij ons in laten lijsten. Waar u ook voor kiest, bij aflevering monteren wij uw kunstwerk met alle liefde voor u aan de betreffende wand.

 

Artistic Nude mét lingerie bestellen

Heeft u besloten welke foto u als plexiglas schilderij of ingelijst wil ophangen? Geef dit dan snel en eenvoudig online aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag. Neem, wanneer u nog vragen heeft, gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ook wanneer u iets mist in onze collectie horen wij het graag.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief