088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Artistic Nude: lichamen als kunst op plexiglas

Niets zo fascinerend als het menselijk lichaam. Veel fotografen gebruiken dit altijd fascinerende onderwerp dan ook met enige regelmaat voor hun foto kunst. Umo Art Gallery bracht voor u de mooiste Artistic Nude fotografie samen in haar collectie. Dat biedt u de ruimste keuze in naakten die zich bevinden op het snijvlak van kunst en erotiek. Uw favoriete foto kunt u vervolgens laten inlijsten of als kunt op plexiglas laten verlijmen voor dat echte museum-effect. Neem een kijkje in onze ruime collectie, en maak uw keuze.

Erotische kunst in composities

Een naakt levert al snel een intrigerende compositie op. Meerdere naakte lichamen bij elkaar biedt de fotograaf al helemaal veel mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld eens ‘Masks IV’ van Portugees kunstenaarsduo DDiArte. Twee mannen en een vrouw kronkelen zich in over elkaar heen om, zoals het lijkt, naar een hoogste punt te komen. Het zwart-witte van hun naakte lichamen wordt alleen onderbroken door hun glinsterende gouden maskers. ‘Seks in Time’ door Berger Mario toont seks in al haar facetten, in een compositie met ruim 20 half ontklede mensen, die met elkaar verschillende vormen van seksualiteit en bijbehorende fetisjen uitbeelden. Dat in een soort van Laatste Avondmaal-compositie, die doet denken aan de grote kunstwerken van de Italiaanse meesters.

 

Sensuele eenlingen

Maar ook één lichaam, in al haar eenvoud, levert een sterk en bijzonder beeld op. Dat laat onze collectie wel zien. Zie bijvoorbeeld ‘Handle With Care’, dat geheel contrasterend met de titel van het werk, een prachtig naakte vrouw met een grote verroeste heggenschaar toont. ‘Soft Touch’ van Christophe Clovislaat laat ons een even mooi naakt vrouwenlichaam zien, in zwart wit. ‘SSST’ van Oren Hayman toont een vrouw die speels haar ene arm voor haar borsten houdt, terwijl de andere zich naar boven richt om een vinger voor haar mond te plaatsen. Explicieter is ‘Wet’. Een naakte vrouw bedolven onder waterdruppels, in stemmige kleuren.

 

Naakt in kleur

Kleur vindt u ook in de rest van de collectie naakte lichamen van Umo Art Gallery. Op zoek naar kleurenpracht in combinatie met beweging? Dan is ‘The Best Way’ van Evgeny Lozea de foto art voor u. Door de prachtige rode doeken, zwierend door de lucht, en het naakt een echte eyecatcher aan elke wand. Liever goud? Een vrouwelijk naakt, geheel in gouden bodypaint versierd, vindt u onder serienummer UA-SS205027048. ‘Lady with her Dog’ toont ons, zoals de titel al doet vermoeden, een vrouw met haar hond. Bijzonder aan de foto, die van achteren is genomen, is dat de vrouw op een zomerhoed en hooggehakte sandalen na geheel naakt is.

 

Uw naakt als kunst op plexiglas

Heeft u uw favoriete naakt uitgekozen? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop. U kiest dan direct voor het formaat en de afwerking die u wenst. Gaat u voor een ingelijste foto of voor laat u uw foto kunst op plexiglas verlijmen? Deze laatste techniek wordt regelmatig in musea en galerieën toegepast wegens het bijzondere licht zwevende effect, het kleurbehoud en de bijzondere dieptewerking. Zeker de moeite waard om u eens in te verdiepen! Wanneer uw bestelling is afgerond zorgen wij ervoor dat uw foto art zo snel mogelijk geleverd wordt. Indien gewenst, monteren wij uw plexiglas schilderij voor u aan de wand. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief