088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Artistic Nude: abstract

Op het snijvlak van kunst en sexy fotografie bevinden zich de abstracte naakten. Met de subtiliteit en het ontastbare van moderne schilderkunst, maar toch voorzien van een aantal sensuele details. Die details zijn niet altijd direct duidelijk. Vaak moet de kijker zich even concentreren om duidelijk te krijgen wat hij of zij nu precies op deze foto kunst ziet. Bij Umo Art Gallery hebben wij een ruime collectie abstractie erotische kunst voor u samengebracht. Kies uw favoriete naakt schilderij en laat deze als plexiglas kunst verwerken of inlijsten door Umo Art Gallery. Museumkwaliteit, gewoon bij u thuis.

Abstracte erotische kunst om uren naar te kijken

Stijlvol met een vleugje seks. Dat is de foto art die u in huis haalt wanneer u kiest voor abstracte erotische kunst. Niet direct, maar subtiel naakt levert een intrigerend beeld op. Zoals bijvoorbeeld. Mato P.’s ‘Zebra’. In eerste instantie is het moeilijk te ontdekken waar u precies naar kijkt. De zwart witte, hier en daar opbollende strepen vormen samen een mooi lijnenspel, maar een zebra is het toch ook niet? Pas wanneer u zich concentreert ziet u de welgevormde vrouwenbillen en rug, die hun ‘zebralook’ waarschijnlijk te danken hebben aan de zon die door jaloezieën heen straalt. Hetzelfde geldt voor de caleidoscoop-vorm die te zien is in de foto onder nummer UA-ISIS09AL22S. Op het eerste oog lijkt het gewoon een geometrische vorm, tot u eens goed kijkt en uw ogen focust. Dan blijkt dat de caleidoscoop is opgebouwd uit vrouwelijke naakten. Een bijzonder beeld.

 

Subtiliteit in details

Ingezoomd levert elke foto abstracte kunst op. Dat geldt ook voor erotische foto art. Umo art Gallery biedt u een ruime collectie aan erotische schilderijen die, doordat het close-ups van, bijvoorbeeld, bepaalde lichaamsdelen betreft, een non-figuratief geheel opleveren. Zoals de benen in ‘Sweet Caress of Twilight’ van fotograaf Shogun. De zwart-wit foto van benen ziet er bijzonder uit, met name door het tegenlicht en de daarmee helderwitte achtergrond die contrasteren met de donkere, welgevormde benen. Ook de naakte vrouwenromp, iets schuin van boven gefotografeerd, is er een om een tijdlang naar te kijken. Deze is tevens voorzien van een ‘zebra-print’.

 

Sierlijk naakt

Vloeiende lijnen, die de vormen van het menselijk lichaam lijken te vieren, dat is ook vaak het onderwerp van abstracte naakten. Zoals het geval is in ‘Untitled’ van Arkadiusz Branicki. Een balletdanseres in spagaat strekt haar tenen in haar spitzen terwijl ze onschuldig de camera inkijkt. Het enige verschil met een reguliere ballerina: ze is op haar spitzen na naakt. In ‘Perfect Balance’ en ‘Headless Symmerty’, beide van Ross Oscar, staat de flexibiliteit en kracht van het lichaam centraal. Inspiratie voor aan de muur!

 

Abstracte erotische kunst op plexiglas

Gaat u voor een abstract naakt in volle glorie, of voor een uitgelicht detail? Welke foto kunst u ook kiest, u kunt deze vervolgens laten inlijsten of de kunst op plexiglas laten verlijmen. Zo’n plexiglas schilderij geeft een licht zwevende indruk, doordat de foto dankzij het aluminium ophangsysteem zo’n 2 centimeter van de wand af wordt geplaatst. Het is niet voor niets dat musea en galerieën deze techniek regelmatig toepassen: de kleuren zijn stukken helderder en de dieptewerking is ongelooflijk. Plaats uw bestelling, en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief