088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...
Vorm
kleur

Artistic Nude – erotisch schilderij

Erotische kunst is van alle tijden. En dat is niet voor niets. Geen enkel kunstwerk roept zoveel emotie en gevoel op als een mooi erotisch schilderij of fotografie met een erotisch tintje. Of het nu gevoelens van sensualiteit, lust, passie of misschien wel romantiek zijn, artistieke naakten doet iets met mensen. Was een erotisch schilderij lang geleden onderdeel van inheemse of religieuze kunstuitingen en werd ze daardoor gewoon onder kunst geschaard, op een gegeven moment kregen ze iets spannends, juist doordat ze vaak als ongepast werden bestempeld. Tegenwoordig zien we dat een erotisch schilderij weer volledig geaccepteerd is. Ook aan uw wand zal een erotisch schilderij een subtiele eyecatcher vormen.

Onze collectie Artistic Nude

Bij Umo Art Gallery vindt u een ruime collectie Artistic Nude, hier vindt u gegarandeerd een passend erotisch schilderij. Een erotisch schilderij van Umo Art Gallery is nooit te expliciet, altijd subtiel en geschikt voor aan elke wand. De collectie omvat onder meer abstracte werken, subtiele details, onschuldige of juist seksueel getinte fotografie, in zwart-wit en kleur. Daar vindt u ongetwijfeld een erotisch schilderij tussen, die precies naar uw smaak is. U kan het erotisch schilderij vervolgens laten inlijsten of de kunst op plexiglas laten verlijmen, voor een echt museaal en licht zwevend effect.

 

Abstract erotisch schilderij

Een abstract erotisch schilderij zal uw woonkamer, slaapkamer of kantoor voorzien van een stijlvolle doch sexy sfeer. Op het eerste gezicht zullen uw bezoekers niet goed weten waar ze naar kijken, tot ze de persoon ontwaren die op het erotsich schilderij te zien is. In de collectie van Umo Art Gallery vindt u een ruime collectie aan abstracte erotische schilderijen. Zoals ‘ZEBRA’, van fotograaf Mato P. In eerste instantie is het moeilijk te ontdekken waar u precies naar kijkt. De zwart witte, hier en daar opbollende strepen vormen samen een mooi lijnenspel, maar een zebra is het toch ook niet? Pas wanneer u zich concentreert ziet u de welgevormde vrouwen billen en rug, die hun ‘zebralook’ waarschijnlijk te danken hebben aan de zon die door jaloezieën heen straalt. Ook het erotisch schilderij genaamd ‘…’ van Olga Boris heeft tevens een blik van dichtbij nodig. Van veraf lijkt het een planeet, of gewoon inderdaad een abstracte halve bol waar licht op schijnt. Bij nadere inspectie blijkt dat het een vrouw is, die zich in een ronding strekt en slechts deels belicht wordt. Een bijzonder resultaat. Fotograaf Ross Oscar, van wie Umo Art Gallery verschillende erotische schilderijen in de collectie heeft opgenomen, speelt met armen, benen en de perceptie van de kijker, met een bijzonder erotisch schilderij tot gevolg.

 

Menselijke naakten en details

Wat meer ‘in your face’ is een erotisch schilderij waarop de lichamen duidelijk naar voren komen. Toch blijven deze altijd subtiel en stijlvol. De fotografen vergeten nooit dat zij bezig zijn met het creëren van kunst, en dat is te zien. Bekijk bijvoorbeeld eens ‘Masks IV’ van Portugees kunstenaarsduo DDiArte. Twee mannen en een vrouw kronkelen zich in over elkaar heen om, zoals het lijkt, naar een hoogste punt te komen. Het zwart-witte van hun naakte lichamen wordt alleen onderbroken door hun glinsterende gouden maskers. ‘SSST’ van Oren Hayman toont een vrouw die speels haar ene arm voor haar borsten houdt, terwijl de andere zich naar boven richt om een vinger voor haar mond te plaatsen. Explicieter is ‘Wet’. Een naakte vrouw bedolven onder waterdruppels, in stemmige kleuren.

 

Erotisch schilderij bestellen

Wanneer u een exemplaar heeft gevonden waarvan uw bloed sneller gaat stromen is het tijd om een formaat uit te kiezen. Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem. U kunt gebruikmaken van onze Photoshop Service: u stuurt ons een foto van het interieur en wij photoshoppen de door u gekozen erotisch schilderij erin. Zo weet u precies wat mooi is, en welk formaat erotisch schilderij het juiste. De afwerking is een tweede keuze. Laat u het erotisch schilderij inlijsten, of kiest u ervoor om deze op plexiglas te laten verlijmen? Dit geeft een museaal effect. Ook daar vertellen wij u graag meer over, neem gerust contact met ons op. Weet u helemaal zeker welk erotisch schilderij u aan uw wand wil zien? Bestel deze dan snel en eenvoudig online.

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief