088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Wildlife - Animals

Schilderijen Jan Kind

Phillips Collection

Reyes Vardy Collection

Foto op plexiglas Umo Art Gallery

Bent u op zoek naar een foto op plexiglas voor aan de muur? Bij Umo Art Gallery heeft u de keuze uit verschillende collecties. Waar de foto op plexiglas ook komt te hangen, binnen onze collecties vindt u gegarandeerd een geschikt exemplaar. Neemt u gerust de tijd om na te denken over welk thema het beste bij u, uw klant of het interieur past en kies vervolgens uw favoriete foto op plexiglas uit die desbetreffende collectie.

 

Wat is een foto op plexiglas?

Wanneer u kiest voor een foto op plexiglas wordt de door u gekozen foto op een aluminium (dibond) plaat verlijmd met siliconen. Vervolgens plaatsen we er plexiglas tegenaan van 6 millimeter dik. Het plexiglas is kwalitatief heel goed en het zorgt ervoor dat foto op plexiglas de kleuren voor lange tijd behoudt. Foto’s op plexiglas zien we terug in musea en galeries, en dat is niet zo gek! De foto op plexiglas komt beter uit en er is geen lijst is die de aandacht wegtrekt, daarnaast is het heel sterk materiaal, wel 30 keer sterker dan gewoon glas. De foto op plexiglas wordt uiteindelijk bevestigd aan de wand op een aluminium profiel van 2 centimeter dik, zodat het iets van de muur af hangt en de foto nog meer naar voren komt. Naast de foto op plexiglas heeft u bij Umo Art Gallery ook de keuze om de gekozen foto in te lijsten met een passe-partout. Op welke wijze ziet u de foto het liefst afgewerkt? Van een foto op plexiglas of een foto in een passe-partout zorgvuldig gekozen uit onze collecties krijgt u in ieder geval nooit spijt.

 

De service van Umo Art Gallery

Twijfelt u nog over een foto op plexiglas of het formaat ervan? Dan kunt u contact met ons opnemen voor de photoshop service. Hierbij photoshoppen wij de foto op plexiglas in uw gewenste ruimte, waardoor u al een goed beeld krijgt bij de kracht van een foto op plexiglas. Bekijk uw favoriete foto op plexiglas in Culemborg

 

Bekijk uw favoriete foto op plexiglas in Culemborg

Wilt u de foto op plexiglas en de diverse collecties van Umo Art Gallery liever in het echt komen aanschouwen? Dit is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op. Wij beloven dat u overtuigd wordt door de hoogstaande kwaliteit van de foto op plexiglas. Voor het aanschouwen van de foto op plexiglas verwelkomen wij u graag in het beursgebouw ETC Expo in Culemborg. Hier hebben wij een eigen expositieruimte waar u de diverse collecties aandachtig kunt komen aanschouwen. U vindt ons op de eerste verdieping, op stands 21 & 22.

 

 

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief