088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Wij zijn Umo Art Gallery en brengen met liefde het werk van verscheidende fotografen en kunstenaars onder de aandacht. Zo ook close up foto’s. Onder de aandacht brengen doen wij door onder andere de close up foto’s in verschillende formaten op twee manieren af te werken. De eerste manier is het verlijmen op plexiglas: dit geeft een zwevend effect. De tweede manier is inlijsten middels een passe-partout. Hiermee wordt de nadruk op de foto gelegd. Het is maar net waar u de voorkeur voor heeft: wij zorgen er hoe dan ook voor dat het kwalitatief hoogstaand is! Bent u benieuwd naar onze close up collectie? Klik dan op ‘collectie’ en vervolgens op ‘close-up’ en laat u inspireren door onze close up art.

Met service van begin tot eind

Service van begin tot eind: dat is typerend voor Umo. Het enkel inlijsten of verlijmen van uw close up kunst vinden wij namelijk niet voldoende. Volgens ons is de verpakking en het vervoer van uw close up foto net zo belangrijk. Dit doen wij dan ook voor u, om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen. En wilt u dat uw foto opgehangen wordt? Dan doen wij dat ook nog graag voor u.

Moeite met de juiste close up foto vinden?

Heeft u toch moeite met het kiezen van de juiste close up foto? Wij kunnen u vast verder helpen met onze photoshopservice. Wij shoppen zo uw close up foto’s op uw muur of in uw ruimte. Zo kunt u zien welke close up foto het beste past. U kunt dit aanvragen door een aantal foto's in te sturen met de gewenste maten. Maak vervolgens een foto van de muur/ruimte waar u uw close up art wilt ophangen. Stuur ook deze foto op naar [email protected] Wij helpen u vervolgens verder!

Meer informatie…

Wilt u advies op maat met betrekking tot landschappen kunst? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected]

VintageUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief