088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Wij, van Umo Art Gallery, hebben een enorm brede collectie aan bloemen foto’s. Wij brengen met liefde het werk van fotografen en kunstenaren onder de aandacht. Alle werken leveren wij op verscheidende formaten. In onze galerie staat fotokunst van topkwaliteit centraal. U kunt ons brede assortiment aan bloemen kunst bekijken als u op de button ‘collectie’ en vervolgens op de button ‘flowers’ drukt. Laat u verassen!

Bloemen kunst op plexiglas of ingelijst

Uw favoriete bloemen foto kunt u bij Umo Art Gallery op twee verschillende manieren laten afwerken. U kunt ervoor kiezen om uw foto te laten verlijmen op plexiglas. Hierdoor krijgt uw foto het effect alsof het zweeft. Als u kiest voor het inlijsten door middel van een passe-partout, komt de nadruk nóg meer op de foto te liggen. Beide manieren hebben een hoogstaande kwaliteit: het is maar net waar uw voorkeur ligt.

Met de service van Umo Art Gallery

Hoogwaardige kwaliteit, dat is waar Umo continue naar streeft. Dit doen wij ook door service van het begin tot aan het einde aan te bieden. Dit houdt in dat wij niet alleen uw plexiglas verlijmen of uw passe-partout inlijsten. Om onze hoogwaardige kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, doen wij het vervoer en de verpakking ervan ook zelf. En mocht u het prettig vinden monteren wij uw bloemen kunst ook. Vindt u het moeilijk om de juiste foto te kiezen? Wij kunnen u daarbij helpen met onze photoshopservice. Zonder enige moeite shoppen wij uw gewenste bloemen foto’s in uw ruimte. Zo krijgt u een impressie en wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker. U vraagt de dit aan door een aantal foto’s te selecteren waar uw voorkeur naar uitgaat. Vervolgens selecteert u de formaten waarover u twijfelt. Maak daarna een foto van de muur/ruimte waar u de architecture art wilt hebben hangen. Tot slot stuurt u alles naar [email protected] Wij helpen u vervolgens verder.

Advies op maat?

Wilt u advies op maat met betrekking tot bloemen foto’s? Of wilt u meer weten over onze diensten? Kom dan langs op ons bezoekadres in Culemborg. U kunt ons natuurlijk ook bellen op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 of een e-mailbericht sturen naar [email protected]

ArtUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief